Nostradamus előre megjósolta a globális kílmaváltozást és a sarki jégolvadást

Elképesztő összefüggések… mindent előre látott?

A 16. században élt Nostradamus három év alatt írta meg jóslatait a következő 900 évre, és sikerült megjósolnia olyan eseményeket, mint II. Hen­rik francia király tragikus ha­lála, a második világháború, J. F. Kennedy meggyilkolása vagy éppen a csernobili atomerőmű-tragédia.

A természeti katasztrófákat, az árvizeket, a hurrikánokat és ezek együttes romboló hatását is látta, és megjósolta, hogy a jégtakaró folyamatosan olvadni fog.

Ennek beláthatatlan következményei vannak, amelyeket mi is érzünk, tapasztalunk.

Jóslatait általában komolyan veszik, hiszen eddig több mint 70 százaléka teljesült.

Éppen ezért érdemes alaposan végigvenni ezeket, és nagyon komolyan venni.

Jelenleg látjuk is, hogy mit is művel a klímaváltozás a bolygónkkal. Az emberiség, és annak tevékenysége az ipari forradalom óta drámaian megváltoztatta a Föld képét, annak élővilágát, de elsősorban időjárását.

Rengeteg szén-dioxidot, és egyéb üvegházhatású gázt juttattunk a légörbe.

Ennek a következménye pedig az lett, hogy a klíma tönkrement. Egyre melegebbé vált az éghajlat, a káros üvegház hatású gázok pedig nem tudtak kiszabadulni a légkörből.

Ma  szakértők azt mondják, hogy soha nem lesz már olyan, mint azelőtt.

Ehhez ugyanis 2 évvel korábban már rég le kellett volna állnunk az ilyen gázok termelésével, ami viszont összeomlasztotta volna a gazdaságunkat.

Nostradaus ezeket jó előre látta.

Mint ahogyan azt is látta, hogy ki fog törni, és le fog zajlani a harmadik világháború…

Éppen ezért kellene sokkal becsesebben bánnunk a Földdel.

Ha véglegesen tönkretesszük a klímát, hazavágjuk a bolygót, akkor nem marad nekünk, gyermekeinknek, unokáinak semmi, amiért küzdhetnek.

Egy lepusztult, haldokló bolygót kapnak örökül…

Ha már mások képesek voltak több százt évvel előre látni ezt, akkor mi miért nem vagyunk képesek ezt megérteni, miközben már az ajtónkon kopogtat a sorsunk…?