Nostradamus előre láthatta, hogy az iszlám fogja felfalni Európát? Az elkövetkező 5-10 évre katasztrófát jósolt!

Újra előkerült Nostradamus egykori jóslata Európa jövőjéről. Tényleg előre látta a fenyegetést, mely romba dönti majd az európai identitást és a keresztény értékeket?

Többen vélekednek úgy, hogy majd az iszlám lesz az, ami végleg képes lesz bekebelezni, és maga alá gyűrni Európát, és vele együtt a nyugati kultúrát.

Mi várható az elkövetkező 5-10 évben?

nostradamus-europa-iszlam-1-585x390.jpg

Nagyon nehéz helyzetben van Európa.

Nem elég, hogy a folyamatosan egyre növekvő menekültválságot egyszerűen nem tudja megfelelően kezelni, még mindennek tetejében alapvető likviditási gondokkal küzd, persze eszmei szinten értve.

Egyes vélekedések szerint 27 éven át tartó borzalom következik, míg mások Európa sikerese felvirágzását látják a menekültkáoszban.

Azonban egyre többen egyetértenek abban, hogy súlyos következményei lesznek a menekültek kontrollálatlan, ellenőrzés nélküli beengedésének, és az európai kultúrát szép lassan felszámolják az itt minket túlszülő idegenek.

Az Európai Unió már rég nem az, aminek tervezték. Eredetileg egy gazdasági társulás volt, lényegileg leegyszerűsítve. Ma pedig számtalan nemzetbiztonsági kérdés és válságok sora szakadt a nyakába az európai vezetőknek.

Persze ennek ellenére még nem menti fel őket a tehetetlenségük az elkövetett hallgatólagos bűnök alól.

Ugyanis Angela Merkel, és Jean-Claude Juncker nagymértékben felelősök lesznek azért, hogy a jövő Európáját ellepheti az iszlám. Sőt, még maga alá is gyűrheti véglegesen.

Sokan adnak most hitel Nostradamus szavainak és jóslatainak, mert egyesek szerint a legtöbb általa kimondott igazság azt vetítette előre, hogy Európa egyszer majd pontosan ide jusson.

Az iszlám egyre jobban benyúl Európa szívéig, így csak idő kérdése, hogyha nem lépünk, mikor sebzi meg a nyugati társadalmat olyan kritikusan, hogy abból már nem lesz visszaút.

Egyesek szerint ez a folyamat már végbe is ment az elmúlt években.

Egyrészt a multikulturalizmus egyértelmű bukása is erre utal, valamint az, hogy a terroristák ma már az európai polgárok között elvegyülve, mintegy alvó ügynökökként készek bárhol, és bármikor robbantani a szélsőséges erők parancsára.

Európa polgárai gyakorlatilag már sehol sincsenek biztonságban, és ezt egyre jobban érzik a széles tömegek, ezért az Európai Unió szép lassan kezd széthullani.

Sokak szerint a britek ezt a széthullást előre látták, és ezért is döntöttek népszavazással amellett, hogy kilépnek az Európai unióból.

Sok elemző és jövőkutató egyetért abban, hogy Európa a 24. óra utolsó perceiben van, és ha most nem tesz valamit, nem kizárt, hogy 30-40 év múlva már egy új kalifátus területeként fog díszelegni a térképen.

Európának gyökeres változásokra van szüksége, és le kell zárnia a határokat, vagy legalábbis érdemben kellene szigorítania a határátlépést.

Ez persze nem egyszerű feladat, és minden ország összehangolt együttműködésére lenne szükség. A nagy kérdés már csak az, hogy ez időben megvalósul-e, vagy akkor már túl késő lesz…