Norbi Update kenyér összetevői: a csúf igazság! Azért ez elgondolkodtató…

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Ezek után tedd fel magadnak a kérdést, vagy írd meg kommentben, hogy te melyikből ennél ezek alapján szívesebben: az igazi klasszikus házi kenyér, vagy ezek a mesterségesen “kreált”, mindenféle szirsz*art tartalmazó valamik?

Imádom a mediterrán éttermekben az olivaolajat kenyérrel és a tenger gyümölcseit. A csomagtartómban mindig van 3-4 csomag a kenyerünkből. Most egy újat tesztelünk. Június 17-től mindenki ezt fogja keresni. Miért? Még titok!

– írja Schobert Norbi a közösségi média oldalán.

Az Index egy korábban piacra dobott kenyerét vette górcső alá, és igencsak elgondolkodtató volt az összetevők listája.

Az Update 1 Lowcarb szeletelt toast kenyérnek az összetevői ugyanis inkább sugallják egy mesterséges kenyér látszatáét, sem mint egy igazi házi kenyérét…

Persze ízlések és pofonok, ezt mind tudjuk.

Nem is kívánunk páros lábbal beleszállni senkibe!

De azért ez az egész elgondolkodtató…

Egy klasszikus minimalista mediterrán fehér kenyér összetevői hagyományosan:

búzaliszt, ivóvíz, tengeri só

Norbi kenyerének összetevői:

Sütőipari keverék [vitális búzaglutin, zsírtalanított szójaliszt, növényi rost (cukornád), búzaliszt, étkezési só, tojásfehérjepor, emulgeálószerek (zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav észterei, zsírsavak mono- és digliceridjei, nátrium-sztearoil-2-laktilát), savanyúságot szabályozó anyag (nátrium-acetátok), tartósítószerek (kálium-szorbát, kalcium-propionát), lisztkezelő szer (aszkorbinsav)], Ivóvíz, Búzaliszt, Növényi zsírok és olajok (pálma, repcemag, kókusz, napraforgó változó arányban), Élesztő, Emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), Étkezési só, Aroma.

Itt el is olvasható a fenti összetevő-lista.

Ezek után tedd fel magadnak a kérdést, vagy írd meg kommentben, hogy te melyikből ennél ezek alapján szívesebben?

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel