Nevetgélő gyerekekkel biztat abortuszra, az ebből milliókat kereső szervezet

Napok óta hatása alatt tart a világ legnagyobb abortuszszervezete, a Planned Parenthood reklámja, amiről  Pat Cross karikaturista legújabb rajzát megosztva a Katolikus Válasz adott itthon hírt.

A videóra nem találok szavakat, hányingert érzek, amikor csak eszembe jut.

A gyerekkori felhúzós harangom zenéjét hallom, és egy tündéri kisbabát látok kacagni. Közben elborzaszt az elhangzó szöveg… Ez csak egy rossz vicc lehet – gondolom először, de tévedek. Tényleg egy tündéri kisgyermeket használnak fel a nála csak néhány hónappal fiatalabb babák abortálásának reklámozására.

“Megérdemli, hogy szeressék.  –  Megérdemli, hogy kívánják.  –  Megérdemli, hogy egy választás legyen”

– üzeni a Planned Parenthood , amelynek dollármilliókat hoz a születendő gyermekek életének tömeges kioltása.  Néhány éve még arra is fény derült, hogy a szervezet a kicsik szétroncsolt testrészeivel kereskedett.

Üzleti érdeke, hogy minél több abortusz legyen, ezt a reklámot is azért készítette.

Bár nem hiszem, hogy érdem az élet, szerintem inkább ajándék, de ha bármit is megérdemlünk, te és én, egy felnőtt, egy gyermek, egy kisbaba, akkor először is azt, hogy ne öljenek meg minket…

Ismerek olyat, akinek becsúszott a babája, így az első hónapokban úgy érezte, hogy nem az ő választása volt a gyermeke érkezése. Milyen jó, hogy Sári barátnőm nem látta ezt a borzalmas videót, amikor krízisbe került, és most már a karjában tarthatja a kis Lilláját – jut az eszembe… Mivel minden új élet új reményt hoz a világba. Majd azon tűnődöm, hogy Magyarországon is mennyit halljuk a “Szülessenek meg a kívánt gyermekek!” szlogent, ami oly bántón hagyja a levegőben a kérdést: “És a meglepetés gyerekek, ők ne?”

Valójában persze mindnyájan kívántak vagyunk, hisz maga az Isten akarta, hogy legyünk.

Zaymus Eszter