Német tananyag pedagógusoknak: így vedd észre a náci szülőket

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Ha sportos a fiúgyerek vagy fonott hajjal megy napközibe a lánygyerek, akkor kileng a náciméter Németországban.

Németországban a napközis tanároknak és felügyelőknek kiadtak egy nyomtatványt, melynek célja, hogy megtanítsa számukra, hogyan vegyék észre azokat a szülőket, akik az általuk támasztott feltételrendszer alapján nácik. A hatvan oldalas kiadvány szerint már az is gyanús, ha valaki fonott hajjal küldi oda a leánygyerekét.

A Berliner Kurier szerint az útmutatót egy hírhedt szélsőbalos nőszemély, bizonyos Anetta Kahane készítette és szerkesztette. A nő a kommunista időkben az Állambiztonsági Minisztérium, azaz a stasi besúgója volt. Az előszót amúgy a korábbi szociáldemokrata családügyi miniszter, Franziska Giffey írta.

Kahane Merkelnek is dolgozott, a kancellár kérésére a német kormány 2015-ben, a bevándorlási hullám csúcsán bízta meg azzal, hogy kirekesztő tartalmakat keressen az interneten.

fotó: Wikipedia – Fotó: x-default

Nadine Schön, a CDU parlamenti képviselője élesen kritizálta a kiadványt, amit nemes egyszerűséggel abszurdnak nevezett. A politikus kifejtette, azok alapján nácinak bélyegezni a szülőt, hogy a gyerek mennyire kisportolt, milyen ruhát hord vagy milyen a frizurája teljességgel elfogadhatatlan és egyáltalán nem illeszkedik a demokratikus értékrendbe. 

A Kahane által vezetett Amadeu Antonio alapítvány azzal mentegetőzött, hogy adataik vannak arról, hogyha egy lánynak be van fonva a haja, akkor a szülő nagyobb valószínűséggel vall náci eszméket.

Egy olyan tanulmányra hivatkoznak, melyet egy antifa csoport készített és arra jutottak benne, hogy a német, vidéki családok, akik hisznek a német tradíciókban és a kultúrában, komoly veszélyt jelentenek Németországra.

Fotó: AFP

A napközis felügyelőknek osztogatott kiadvány miatt már petíciót is indítottak, eddig 5500-an írták alá, hogy a balliberális mozgalomtól vonják meg az adótámogatásokat.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel