Német igazságszolgáltatás: Futni hagyják a német fiú szír gyilkosát, sőt az áldozat apját kezdték zaklatni

A_CIKK_SZÖVEGÉNEK_FELOLVASÁSA
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Marcus Hempel a barátnőjével volt bevásárolni Magdeburgban (Kelet-Németország) 2017-ben, mikor négy szír menedékkérő sértegetni kezdte, és közrefogta őket. Egyikük, Sabri H. ekkor többször arcon ütötte Marcust, melytől a földre esett, és betörte a koponyáját a betonon. Néhány nap múlva belehalt a sérülésbe.

A német bíróság 2 év próbaidőre és 25.000 euró kártérítésre kötelezte a magát kiskorúnak hazudó gyilkost, és még a valódi életkorát sem volt hajlandó megvizsgálni. Sabri számára viszont még ez is túl sok volt, és egy centet sem volt hajlandó fizetni, azt nyilatkozva, hogy se vagyona, se keresete nincs.

Marcus apja, Karsten Hempel ennek akart utánajárni jogi úton, erre a gyilkos feljelentette őt, hogy meg akarja ölni bosszúból.
A helyi rendőrség az apa ellen kezdett nyomozni illegális információgyűjtési módszereket is alkalmazva, valamint felkeresték az építésvezetőként dolgozó férfit a munkahelyén, és a beosztottai előtt kezdték el börtönnel fenyegetni. Karsten szerint egy az egyben a Stasi eljárását alkalmazták.

Most a rendőrség elismerte a túlkapást, és bocsánatot kért érte, viszont a gyilkos megbüntetése vagy a kártérítés behajtása érdekében továbbra sem tesznek semmit.
Gerilla – Franciaország végnapjai Fb oldal

Kerülni kell az anya és apa szót a melbourne-i iskolákban
A BLM egyik vezetője vizsgálatot követel a mozgalom társalapítója ingatlanvásárlási ügyeiben
Fitch Ratings: Még idén berobbannak a V4-országok
Joe Biden bejelentette: az amerikai csapatok szeptember 11-ig kivonulnak Afganisztánból
Koronavírusos Dárdai Pál
Egy francia régió 500 000 adag Szputnyik V vakcinát rendelt

Forrás …

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Oszd meg a cikket ismerőseiddel