“Nem vállalok gyereket, mert büdös” Ilyen egy haladó, liberális véleménye a gyermekvállalásról. Videó!

Túl sok gyerek van már így is a világon. Ja, hogy a magyar meg közben kihal? Az nem számít, világszerte nem fogynak az emberek. Mi lett volna, ha így gondolkodott volna a te anyád is?

Olyan is akadt, aki a gyermekvállalást a Fidesz leváltásához köti

Csak az nem értem, hogy ha most ilyen “borzalmasak” a körülmények, akkor mi hogy a fenébe születhettünk meg egyáltalán 50 évvel ezelőtt, valamint az elmúlt 20 évben többek között az én három gyermekem is.

Most pedig, amikor a kormány külön figyelmet szentel a nőknek. Orbán Viktor úgy fogalmazott, szeretne egy megállapodást kötni a magyar nőkkel a jövőről.

Na ettől aztán agybajt kaptak a balliberális portálokon tenyésző ultraliberális hűdehaladó feminista gendernácik és megint ömlött a szenny a szájukon.

Például az egyik kedvelt női magazin ilyen címmel jelentetett meg róla cikket:

A nőket taposnák a „legszemélyesebb közüggyel”

Azt írják:

Ha megengedi, miniszterelnök úr, üdvözlendő lenne, ha esetleg távol tetszenének maradni a gyermekvállalási szándékaink feszegetésétől, az ugyanis ebben a formában semmilyen módon sem nevezhető közügynek.

Ugyan had kérdezzem már meg ezt a nagyokos nőt, hogy ugyan mióta nem dolga a kormánynak a demográfiával való foglalkozás? De folytatja:

Na, EZT a fajta retorikát kellene első körben szépen magukhoz ölelni, aztán elengedni, hogy hasonló bornírt hülyeséget még véletlenül se ejtsen ki a száján egyetlen kormányalkalmazott sem.

Arra nem jött rá ez a primitív nőszemély, hogy NEM HOZZÁ és nem is az elvtársnőikhez szólt a miniszterelnök. Őket még csak meg sem szólította. Ha  azokhoz a komoly érett magyar nőkhöz, akik szeretnének családot és szeretnének gyermeket is. Nekik akar a kormány segítséget nyújtani és ehhez párbeszédet kezdeni. Nem pedig az ilyen idióta feminista nőstényekkel.

Ezekkel kapcsolatban fejti ki véleményét a fiatal pszichológusnő:
 

 

Originally posted 2018-05-02 15:52:48. Republished by Blog Post Promoter