“Nem tudnak annyit fizetni, hogy elmenjek dolgozni! Életemben nem dolgoztam”

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Lakatos Ilona sajátos szemszögből látja az életet: ” Nem tudnak annyit fizetni, hogy elmenjek dolgozni! Életemben nem dolgoztam, mert 1,5 évente terhes lettem”.

Több szegény sorban lévő családot is megkérdeztek, hogy miért nem mennek el dolgozni, amikor a segély négyszeresét is megkereshetnék havonta. Kíváncsiak voltak, hogy mi az oka annak, hogy inkább otthon maradnak.

Az egyik megkérdezett, Lakatos Ilona érdekes választ adott a felmérést végző személyeknek:

” Nem tudnak annyit fizetni, hogy elmenjek dolgozni! Életemben nem dolgoztam, mert 1,5 évente terhes lettem. 6 gyerekem van. A legidősebb lányomat, aki most töltötte a 18. életévét is arra biztatom, hogy minél hamarabb vállaljon gyereket és szüljön minél többet. Egy házban lakunk mindannyian.

 

Ahol nyolcan elférünk, ott 10-en is. Szerencsére a támogatásokból simán elvagyunk. Nincsenek nagy igényeink. Három dologra van szükségünk mindössze. Ruhára, ételre és tüzelőre. Olyan rövid az élet, nem akarom azt munkával tölteni. “

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel