Nem talált magának férjet, végül a saját diplomájához ment feleségül

A tökéletes értelmiségi feminista

Tiniként arról álmodozott, hogy fiatalon áll oltárhoz. Akkor még nem gondolta, hogy választottja miatt az egész világot bejárja az esküvője híre.

14 évesen arról álmodozott, hogy 21 évesen már egy helyes, fiatal férfi menyasszonya lesz – hamarosan pedig egybekelnek. Sajnos azonban az élet nem mindig úgy alakul, ahogy gyerekként elképzeljük.

Ezzel szembesült a 23 éves, Sydney-ben élő Tiffany Wong is, akinek el kellett fogadnia a kiábrándító tényt: nem hogy nem kérték meg a kezét, de még csak a láthatáron sincsenek a vőlegény-jelöltek. De ki mondta azt, hogy ez visszatartja az esküvőtől?

Tiffany ugyanis úgy határozott: ahelyett, hogy az igazira várna, hozzámegy a frissen megszerzett diplomájához.

“Azt hiszem, azért akartam így megünnepelni a diplomámat, mert annyira szeretem. Meg akartam ünnepelni valamit, amiért keményen megdolgoztam”

– magyarázta a fiatal hölgy, aki az egyetem elvégzését igazoló papír kedvéért menyasszonyi ruhába bújt, elhívta barátait, családját, sőt, még egy álpapot is szerzett, aki levezényelte a szertartást. Mondanunk sem kell: az első csók és a csokordobás sem maradhatott el.

A különleges esemény egyébként egy másik – kevésbé kellemes – összetevőjében is egy az egyben olyan volt, mint egy igazi esküvő: egy rémálom volt megszervezni – írja az ausztrál Whimn oldala.

“Ha lesz egy másik esküvőm, mert ez a házasság nem jön össze, biztosan szerzek valakit, aki megszervezi helyettem”

– magyarázta Wong, akit egyébként édesapja kísért az oltárhoz. Ki más? Elvégre mégiscsak egy esküvőről beszélünk.

Az, hogy a vőlegény egy diploma volt, csak egy apró összetevője a történetnek…