Nem lehet bemutatni többé az Ace Venturát, mert transzfób

Related image
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A magyar média identitáspolitikai szekciója kemény karaktermészárlásba kezdett, mikor Bagdy Emőke bizarr, a fejlődési törvényeknek teljességgel ellentmondó áramlatnak nevezte azt a genderneurózist, ami a nyugati világ nemiséghez fűződő viszonyát jellemzi.

Az idő mégis Bagdy Emőkét látszik igazolni: nehéz szavakat találni arra, amikor filmklasszikusokat vésnek ki csatornák műsorrepertoárjából, csak mert azok több évtizede nem feleltek meg a 2019-es genderdoktrínáknak.

Related image

A Jóbarátok már áldozatul esett Amerikában, a következő a sorban az Ace Ventura – Állati nyomozó. Kritikusok szerint a film példátlan transzfóbiát tanúsít, amikor Ace fényt derít rá, hogy Einhorn Finkle, Finkle pedig Einhorn, vagyis Einhorn férfi. Úgy tűnik, azt az érvet sem hajlandók elfogadni, hogy Ace Ventura nem transz- és homofób, csupán heteroszexuális, aki szeretne ragaszkodni ahhoz, hogy a saját orientációjának megfelelően közösül.

A cenzúra szerint a vígjátéktörténelem egyik legviccesebb jelenete nem jelenhet meg többé.

https://youtube.com/watch?v=fneEgwYhiks%22%3Ehttps%3A

A film egyébként valószínűleg nem szándékosan előzi meg korát, mégis felveti a kérdést: vajon joga van-e tudni egy heteroszexuális embernek, ha a partnere eredeti, valódi neme azonos az övével és csak a vélt neme különböző? Noha az Egyesült Államokban a kérdésfeltevésért is teljes egzisztenciális ellehetetlenítés járna, mindenképp izgalmas kérdéseket vet fel a megkülönböztetőjelzés alkalmazása:

náci megbélyegzés lenne, vagy a partnerek alapvető joga, hogy megfelelő tájékoztatást kaphassanak arról, nem kényszerítik-e őket trükkökkel olyan szexuális kapcsolatra, amibe a tények ismeretében nem mennének bele? Ha a nemi szervek megcsonkításával végzett plasztikai műtétek nem számítanak átverésnek és nemi erőszaknak, akkor vajon a trickporn videókban lekötözött és bekötött szemű (illetve sötét szobában hagyott) nők sem, akiket a partnerük helyett végül a tudtukon kívül egy másik csávó kefél meg?

A közösülés mindkét esetben konszenzuális alapon történik, egyik esetben sem előzi meg az aktust ellenkezés, és egyik esetben sem feltétlenül közvetítenek a partnerek olyan jelzéseket, miszerint ne élveznék. Abban valószínűleg a legelvetemültebb identitáspolitikusok is megegyeznek, hogy mégis minden nőnek joga van tudni, kivel kefél, és ha visszaélnek az érzékszervei becsapásával, az nemi erőszak. Most már csak annyi a kérdés, mikor látják be, hogy ez a jog nem csak a nőket, hanem minden embert megillet.

Az orvostudomány fejlődésével elképzelhető, hogy a műtét kötelező velejárójaként kell kezelni egy nem mindenki számára látható helyen elhelyezett megkülönböztetőjelzést. Így senki nem vádolhatja a társadalmat a nemzeti szocializmus felébresztésével (hiszen a cél sem az): a megkülönböztetés nem látható helyen lenne (így a funkciója nem is a megszégyenítés), és tekintve, hogy maga a műtét sem kötelező, a vele járó megkülönböztetés viselése sem.

Egyszerűen arról van szó, hogy mindenkinek joga van a saját választása szerint élni. A heteroszexuálisoknak is. Dicsértessék!

Forrás

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel