Nem bírják már tovább a francia rendőrök, egyre többen lesznek öngyilkosok közülük


Magas öngyilkossági ráta jellemző a francia rendőrök között, ahogy az állam permanens támadás alatt áll

Tavaly 66 francia vetett véget az életének, ez pedig rekordokat döntött meg az okokra a magyarázatok a következőt: túlterhelés, családi problémák, a pszichológusok alacsony száma, a tömeg média, a politikusok, a stressz és az, hogy nem jut elég idő a magánéletre.

A cikk felveti, hogy voltak olyan emberek, akik két rendőrnek nekitámadtak egy szamurájkarddal, de azt sikeresen letudták fegyverezni a rendőrök Paprika-spray segítségével. Olyanra is volt példa, hogy egy motorost ellenőriztek és egy banda a helyszínen termett és a rendőröket támadtak meg a rendőrök a paprika-spray használatának ellenére is sérüléseket szenvedtek.

Champigny-sur-Marne : Molotov koktéllal támadtak a rendőrség épületre. 3 egyént tartóztattak le. Európában kényszerzubbonyba helyezték az ember (bűnözői) jogokat és a rendőrséget a nevetség tárgyává tették.

A cikk arra is kitér, hogy a rendőrök élete és testi egészsége veszélynek van kitéve ilyen kockázatokat beleértve, csonkítást a verést és lőfegyver általi halált. Semmi tisztelet nincs a Rendőrség irányába. A francia elit sajnos presztízs intézményekben kapott oktatást ahogy az École adminisztáció és azt se tudják mi folyik Franciaországban.

A francia nemzetsüllyedés már régóta tart és nincs arra esély Macron elnöknek és a minisztereinek, hogy visszaállítsák a rendet. Ahogy a csendőrség is felbomlik úgy fog felbomlani a francia állam is.


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük