NEM ADTA A HÁZÁT, INKÁBB KIVÉGEZTE A VÉGREHAJTÓT ÉS SEGÍTŐIT

The bodies are removed from the house where a gunman had taken several people, including a bailiff, hostage during a home eviction in Karlsruhe, southwestern Germany

Egy 45 éves férfit akartak a németországi Karlsruhe-ban kilakoltatni a házából, amit egy bank tartozás miatt elárverezett. A férfi több éve pereskedett a bankkal, amiért a tényleges érték feléért árverezték el a házat, de végül minden bíróság a bank mellé állt.

Ma került volna a ház az új tulajdonos birtokába, ezért reggel megjelent a háznál a végrehajtó, az új tulajdonos, és egy egy zárszerelő, hogy birtokba vegyék a házat. A 45 éves tulajdonos nem engedte be őket, mire a zárszerelő kinyitotta a házat és mindenki bement. Ekkor érte őket a “meglepetés”.

A lakás tulajdonosa fegyverrel a pincébe kényszerítette őket, majd megpróbált velük ismét tárgyalni a ház értékéről. Kérte a végrehajtót, hogy beszéljen a bankkal, de az nem a bankot hanem a rendőrséget tárcsázta és “virágnyelven” kért segítséget.

Amikor a férfi észrevette, hogy rendőrök vették körbe a házat nem várt tovább, kivégezte a végrehajtót, az új tulajdonost és a zárszerelőt is, majd magával is végzett. A lövéseket meghallva a rendőrök azonnal behatoltak a házba, de már csak a holttesteket találták.

Frissítés!

Időközben kiderült, hogy az eset nem most történt, hanem még 2012-ben. Bár ez a dolog lényegén mit sem változtat, de azért elnézést kérek, hogy ezt nem vettem észre hamarabb. Itt vannak a akkori cikkek:

https://www.theguardian.com/world/2012/jul/04/five-dead-germany-hostage-standoff

https://www.mirror.co.uk/news/world-news/karlsruhe-shooting-german-gunman-kills-1132476

https://www.dailymail.co.uk/news/article-2168598/Five-dead-German-gunman-took-hostages-bailiffs-arrived-evict-flat.html

 

 

Forrás