Nekik egyetlen bűnük volt, ami ide juttatta őket: energiaitalt ittak

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Sokan még mindig nem fogják fel a fiatalok, felnőttek közül, hogy az életükkel játszanak!

Az energiaitalok hihetetlenül károsak az egészségre nézve. Nagymértékben károsítják az agyat, az erek állapotát, és a májat.

Sok esetben májleállást okoznak, de az egyik leggyakoribb tünet, amit szinte mindenki tapasztalhat magán az elfogyasztása után az a szívdobogás felgyorsulása, és a vérnyomás emelkedése.

Mindez percek alatt zajlik le a szervezetünkben, és egy órán keresztül legalább hat.

Azt pedig csak az Isten tudja, hogy az arra hajlamosaknál okoz-e olyan durva tüneteket, súlyos állapotokat, mint amiket az itt ismertetett esetek áldozatai szenvedtek el.

energia-ital-juttatta-oket-korhazba-1-58

Bennük egy közös pont van:

Egyikük sem bánt csínján a figyelmeztetéssel, és literszámra, vagy nem megfelelő módon nyakalták magukba az energiaitalt, amiről ma sokan azt tartják, hogy folyékony sejtméreg.

Mary Allwood

A 26 éves brit Mary Allwood négy éven keresztül napi húsz doboz Red Bullt fogyasztott. Olyan májkárosodást szenvedett, hogy az orvosok azt hitték, alkoholista.

A nő meghízott, és egyre rosszabbul érezte magát. Érezte, hogy gond van a szívével. Aztán a kórházban kiderült, hogy a mája kétszer akkora, mint a normális!

Mint megtudta, az energiaitalokban található cukor felhalmozódik a májban, gyulladást okoz, ami hegesedéssel jár, és májzsugorhoz vezethet.

Dean Wharmby

Dean Wharmby tragikus sztorija az egész világot ledöbbentette.

Remek példája annak, hogy egy igazi merész, keményen edző testépítőt is drasztikusan le képes építeni ez a folyékony méreg.

Az egykori profi testépítő és fantasztikus édesapa napi 10.000 kalóriát fogyasztott annak érdekében, hogy képes legyen fenntartani izomtömegét. Ez a 4x-e a férfiaknak ajánlott mennyiségnek.

Csodával határos módon a férfi kapott egy második esélyt az élettől. Ez nem mindenkinek adatik meg, Dean sem volt teljesen felkészülve erre a második esélyre. Visszatért önpusztító életmódjához, valóságos függője volt az energiaitalnak. Végül rákban halt meg, hátrahagyva párját és kislányát.

Nick Mitchell

“Ezek az italok majdnem megöltek. Annyira közel voltam a halálhoz, hogy arra gondoltam, nem fog sikerülni a műtét. Nem lenne szabad árulni ezeket az italokat. Legalább olyan rosszak, mint a kábítószerek, be kellene tiltani őket.”

Nick egy buli során ivott meg összesen 25 doboznyi energiaitalt.

A férfi egyre erősebb fájdalmat kezdett érezni a fejében, végül rohant a Dewsbury kórházba, ahol az orvosok megerősítették, hogy agyvérzést kapott a koffeintúladagolás következtében.

A következő három hétben Mitchell további három mini stroke-ot kapott még, melyek még ma is megnehezítik a beszédét.

Austin: a férfi, akinek a fél agya bánta

Brianna, a felesége osztotta meg a depresszióba zuhant férfi történetét, aki túl sokat ivott meg az energiaitalból, emiatt olyan mértékű agyvérzést kapott, hogy alig tudták visszahozni őt az élők sorába.

A férj azonban rengeteget dolgozott, ezért egyre több energiaitalt ivott azért, hogy talpon tudjon maradni.

Egyik reggel aztán a férj nem ébredt fel. Azonnal kórházba szállították, ahol végül egy életmentő műtétet hajtottak végre rajta, mert kiderült, hogy a túlzott energiaitalozástól agyvérzést kapott.

Azonnali agyműtétet kellett rajta végrehajtani, az orvosok még abban sem voltak biztosak, hogy túléli ezt az egészet.

Austin küzdött az életéért. Agyvérzése lett, rohamai voltak, de végül nagynehezen átvészelte az életveszélyt.

Anais Fournier

Egy 14 éves lánynak a családja perelte be nemrég az egyik népszerű (hatalmas M betűből áll a logója) energiaital gyártót, mert úgy ítélték meg, hogy az általuk gyártott termék okozta a halálát.

Döbbenetes módon ilyen fiatalon szívroham végzett vele, ami a szakvélemények szerint a túlzott energiaital fogyasztásnak volt “köszönhető”.

A lány 2 doboz energiaitalt ivott meg 24 óra leforgása alatt egymás után. Ez pedig bár több az előírt mennyiségnél, mégis gyakorlatilag bárkivel megeshetett volna…

Nagyon sokan kampányolnak az energiaitalok teljes betiltása mellett.

Azt mindenképpen szeretnék elérni, hogy valahogyan korlátozás alá essenek, és ne lehessen csak úgy hozzájutni fiataloknak.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel