Nekemjar.hu – az igényes … -telen Nők magazinja!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Ezeket olvashatod Magyarország piacvezető, pártok felett lebegő, független női portálján, ha elég bátor és fideszellenes vagy idejönni és megnyitni! Pártfüggetlen és világnézettől mentes cikkeink mára:

Megkapó interjú az európailag elismert neves rendezővel: Helyzetem Magyarországon ellehetetlenült, a politika miatt voltam kénytelen Franciaországba emigrálni Párommal.

Jótanácsok az életközepi válságukat élő, gyermektelen harmincas nőknek: Ezért nem te vagy a felelős, drágám!

Búgócsiga Alapítvány: Így perelheted ki volt férjedből a maradék fizetését is, ráadásul kéthetenként se fogja elvinni hétvégére a gyereket, ha elég ügyes vagy!

Hajrá, csajok: Bulitippek és koktélreceptek a Péntek éjszakában! Hajnali háromkor is maradj dögös Király Zoárd stílustanácsadónk segítségével!

Vadító, elvarázsoló, szenvedélyes, megigéző SEX! Ebben lehet részed, ha kipróbálod ötleteinket és új pózainkat Ricky Martinnal.

“Mi a fasz már? Buzinak neveled?” Így szól be az utca bunkó magyarja azokra a dolgokra, amelyek a Művelt Nyugaton mára alapvető értéknek tekinthetők.

3 segglyuk őszinte vallomása: Ánuszok szonettjei – Képekkel

100 év Ady – párcserés szex és versszavalás, nem csak heteroszexuálisoknak!

Máig nem tudni, melyik putyin stronciumozta halálra a bátor orosz aktivistalányt!

Ezért nem kell nekünk soha-soha az oroszok atomerőműve! Az energiatermelésről női szemmel.

32 igazán menő hely Tarlós betondzsungelében: Megfürödtünk a Gellért tér termálkifolyójában, hogy aztán gerillagrillezzünk és riksán elkerekezzünk a Kopaszi gát kies lankáira!

Már megint milyen ruhában mutatkozott a miniszter nagyon gáz felesége, te jó ég! Lopott pénzből vette pedig ezt is!

Európa legszexibb politikusával beszélgettünk. A Pillanat társaság üdvöskéje két éve lépett ki a Toldy Gimnázium padsoraiból, azóta dobogtatja a női szíveket.

Macron vagy Trudeau? Melyik a szívdöglesztőbb? Sajnos már mindkettő foglalt persze, és a legeslegjobban, forró szívvel a feleségeiket szeretik. Nekünk, szar magyaroknak persze csak a Pocakos jutott, meg a Rezsis.

Az állatok édes kis szeretnivaló plüssök! Sose szabad őket puskával lelőni, aztán helikopterrel odébb vinni a dögöt, ha jó eNberek szeretnénk maradni!

Így védd meg a Bolygót! Gaudháthama Jóga a Szabadság híd villamossíneinek füvesített közepén! Menő mozgásszínház és kürtőskalácsosok ott, ahol a többiek esetleg inkább mégis közlekedni szeretnének!

Szívbemarkoló és szórakoztató! Keserédes önvallomás vagányan szókimondó agresszív kolléganőnk gyógyulásáról. Szegvári Vicus: „0rbán miatt kaptam méhnyakrákot, mindkettejüket legyőztem, a kurva anyjukat! Egy hős vagyok, Én!”

Hogyan fogj magadnak külföldi, fekete fiút Pesten, hogy barátnőid sárguljanak az irigységtől. Randitippek Arankától, aki 40 felett sem köt alkukat.

10 jogi lehetőség a szomszédból jövő gyerekzsivaj ellen. Jogászunk keresi a megoldást az életünket zavaró gyermekes párok okozta problémákra.

Nagy macskaalom-teszt: Vajon melyik a legkielégítőbb Életed Párjának?

Női nyomozók, férfi gyilkosok – hidegrázó történetek a maszkulinitás sötét oldaláról.

Stuart Mária emlékezete – szőrtelenítés nélkül is lehetsz sikeres a szakmádban. Példamutató életek, amiből a ma nője is tanulhat, egy férfiuralta, primitív világból.

50 az új 20? Sosem késő szingliként belemerülni az éjszakába és élményeket gyűjteni.

Fiús lányok és lányos fiúk! A te gyereked is lehet különleges, általa pedig te is az leszel! Használd a legújabb kaliforniai nevelési elméleteket, amik csak nálunk és csak most magyarul is olvashatóak.

Mindig legyen időd magadra – énidő a munkahelyen. Ez neked jár, ez része a munkádnak.

Informatikai melléklet: hogyan szűrjük ki életünkből a minket zavaró jelenségeket, hogy mindig boldogok és elégedettek lehessünk magunkkal.

Forrás

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel