Nefilim óriásokból álló civilizációk éltek a Földön! ITT a megdönthetetlen bizonyítékok

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A régészet tudománya nem tagadhatja többé a nyilvánvalót… az előző emberiség egy magasan fejlett óriásokból álló kultúra volt?

Neiflimek lábnyomait fedezték fel Peruban, Afganisztánban, az egykori sumer birodalom területein, de még Dél-Amerika egyes dzsungeleinek elhagyatott vidékein is.

Ezek a hatalmas, megkövesedett lábnyomok épp úgy jelen vannak Afrika sziklás hegységeiben, mint Szíriában… jól látható tehát, hogy ezeket az ősi nyomokat egykor egy az egész világot behálózó, a Földet uralma alatt tartó faj hagyta meg az utókor számára.

Ma a tudomány nem tud ezekre a lábnyomokra egyértelmű magyarázattal szolgálni.

Korábban azt állították a tudósok és régészek, hogy ezek az emberiség elődjének számító majomemberektől származnak.

Mások úgy vélték, hogy ősi gorillák nyomai, megint mások pedig azt, hogy az ember és a majom közötti evolúciós kapocs ékes bizonyítékai.

Azonban az antropológusok nagy része szerint a lábnyomok mintázata – némelyikben még a bőrredők is látszanak megkövesedett állapotban – egyértelműen a modern homo sapiens felé hajlik inkább, mint a majomszabásúak felé.

Ráadásul a mélység és egyéb tényezők alapján megállapították, hogy a lényeknek, amik a nyomokat hagyták, legalább 4-5 méter magasnak kellett lenniük minimum, vagy még magasabbnak…

Sokan úgy gondolják bizonyos történelmi forrásokból és archeológiai nyomokból kikövetkeztetve hogy a nefilimek utolsó megmaradt csoportjai valahol Patagónia hegyvidékein éltek.

De ha megfigyeljük és tanulmányozzuk a komancs indiánok legendáig, mendemondáit, akkor ott is megjelennek fehér bőrű, feltűnően csillogó magas “idegenek”.

Ezeket a lényeket termetes mérettel rendelkező óriásokként írták le, akik 3-4 méter magasak is voltak, és egyetlen belőlük le tudott fegyverezi egy csapat indiánt is…

Sőt, egyes indián beszámolók arról is szólnak, hogy a beléjük lőtt nyilak egyszerűen lepattantak róluk, mert bőrük hihetetlenül ellenálló és kemény volt.

Ne feledjük, hogy a nefilimek a Bibliában is megjelentek, az egyik leghíresebb, szinte mindenki által ismert óriás ugyanis Góliát volt.

Az ősmítoszok mögött mindig van valami igazság.

Ez pedig azt jelenti, hogy a nefilim legendák és mítoszok mögött is keresnünk kell a végső igazságot. Az eltagadott múltunkat.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel