NASA bennfentes: A Naprendszerben több anyahajó is van: idegen megfigyelés alatt áll a Föld?

“Ha az emberek tudnák mit csinálunk, nem aludnának nyugodtan!”

A Naprendszerben több anyahajó is van. Általában álcázzák magukat plazmafelhővel. A híreket titkosítják, mondván nem elég fejlett az emberiség tudatilag. Ez nem igaz. Senkit sem sokkolna ez a hír. Az emberek gyorsan elfogadnák.

A háttérkormány ezzel indokolja azt, hogy bután tarthassa az emberiséget, s ezáltal irányíthassa. Az információ hatalom, ezt mindenki tudja. -állítja a bennfentes.

A vallás miatt nem tárják napvilágra ezeket a híreket. Másrészt a felfedés miatt.

A vallások ugyanis egytől egyik a legnagyobb válságukat élnék át, a legtöbbjük pedig túl sem élné ezt a globális felismerést. A legnagyobb vallást képviselő katolikus egyház is jelentősen erodálódna, noha ők már egy ideje tudják, hogy vannak mások is rajtunk kívül.

Nem véletlen, hogy az elmúlt öt évtized pápái sejthettek valamit, mert az egyház hivatalosan is több ízben fogalmazott úgy, hogy lehetnek mások is, melyeket Isten teremtményeiként kell elfogadnunk.

Vagyis a Vatikán felkészült a felfedésre, melyet a NASA fog elhozni nekünk, folyamatosan csepegtetve az információkat az emberiség és a közvélemény számára. Így megmaradna az egyik legnagyobb befolyású vallás, nem rombolná porig a nagy felismerés.

Ezzel pedig a világhatalmi elit nem vesztené el azt a bizonyos irányítást az emberiség felett. Visszatérve a bennfentes NASA alkalmazott állításaira:

Elmondta azt is, hogyha az emberek tudnák amit ők tudnak, és hogy a NASA valójában mi végre létezik, nem tudnának nyugodtan aludni. A Föld megfigyelés alatt áll, több tucat földönkívüli faj akarja a bolygónkat és azok erőforrásait.

A fajok egy része mellettünk áll, védelmez minket, valamint egy galaktikus szövetség felügyelete alatt állunk, ami szintén a békét biztosítja egy ideje.

Elmondása szerint az idegenek több anyahajóval rendelkeznek a Jupiteren túl, és a Kuiper-övben, ahol jól le tudnak rejtőzni a kíváncsi szemek elől. Valójában a Hold maga is egyfajta megfigyelő központként, egy óriási szatellitként funkcionál, melyet évezredekkel ezelőtt állítottak pályára.

NASA bennfentes: A Naprendszerben több anyahajó is van: idegen megfigyelés alatt áll a Föld? was last modified: február 16th, 2020 by wpadmin

Forrás

Originally posted 2020-02-16 14:06:55. Republished by Blog Post Promoter