Nap körül keringő őskolóniák: interplanetáris háborúk több ezer éves nyomai a Földön!

osi haboruk a foldon 1 585x390 1

A nulladik világháború a Föld szabadságáért zajlott? Titkolják a Nap körül keringő földönkívüli kolóniákat? A NASA titkos aktái és felvételek bizonyíthatják, hogy a Föld folyamatos megfigyelés alatt áll, és hogy a múltban háborúkat megvívó idegenek nem mentek messzire!

Mi történik a csillagunk körül? Titkos megfigyelés egy földönkívüli faj által?

Talán a minket támogató, fajunk sorsát, több ezer éven keresztül egyengető ősi idegenek nem is mentek annyira messze, mint korábban gondoltuk?

Sőt, lehet, hogy végig itt voltak a szomszédságunkban?

Számtalan bizarr kérdést felvetnek azok a különös anomáliák, melyek a Nap közvetlen közelében észlelhetők az elmúlt években.

osi haboruk a foldon 1 585x390 1

De talán még korábban is jelen voltak, mindössze nem volt az emberiség kezében megfelelő eszköz az észlelésükre.

Egy biztos: a NASA és az ESA különféle mérőeszközei, szondái különös fényeket, objektumokat rögzítettek egyes felvételeken.

Ezek gyakran több száz kilométer átmérőjű “valamiket” ábrázolnak…

“Nem képhibákról van szó, azok nem ilyenek. A felvételeken látható tények és tárgyak valóban ott vannak az adott időben a tér adott pontján… De hogy pontosan mik, arra nem tudunk választ adni” – nyilatkozta egy korábban a NASA-nak dolgozó szakember.

A szakembere szerint a NASA különösen érdeklődik a Nap iránt, és léteznek olyan titkos akták, amik nem hivatalos Nap felé küldött missziókról írnak.

Vagyis a NASA tudhat valamiről, aminek talán köze lehet a Nap körüli bizarr tárgyak feltűnéséhez.

Léteznek olyan vélemények is, miszerint a Föld egyfajta rezervátumban van. vagyis steril környezetben, szándékosan védve a földönkívüli fajoktól.

Vagyis nem véletlen nem bukkantunk még idegenek nyomaira.

Ezt a rezervátumot pedig a Nap körül állomásozó idegen sereget védelmezik, és zéró toleranciával lépnek fel a “határátlépők” ellen.

A fajunk azért maradhatott fenn ilyen sokáig, mert minden inváziós kísérletet elhárítottak az elmúlt több ezer évben, mely a mélyhűtőből érkezett…

Ezek kozmikus, és ősi háborúk nyomaiban maradtak meg, legalábbis egy nagy nukleáris földi háború nyomai egészen biztosan fennmaradtak, mely úgy 12.000 évvel ezelőtt következett be.

Egyes tudományos elméletek azt sem tartják kizártnak, hogy a világ nagy sivatagaiban található üvegrészecskék és maradványok szintén nukleáris robbanások nyomai, mert a homok csak rendkívül magas hőfokon képes üveggé alakulni.

Emellett az ősi indiai szanszkrit iratok is beszámolnak egy nagy háborúról, mely 12.000 éve ment végbe, égen és földön zajlott, égi istenek csatája volt…

A csata a Föld sikeres megvédésével zárult, majd az ősi istenek egy része – akik a Földlakók mellé álltak – tovább álltak, de nem mentek messzire.

Az egyiptomiak mitológiájában nem véletlenül van fontos szerepe a Nap istenének és a Nap szimbólumnak, akárcsak más kultúrákban.

A Nap volt az a hely, ahová a földönkívüliek tovább álltak, hogy onnan figyeljék az emberiséget, majd egy napon visszatérjenek, mikor fajunk készen áll rá…

Originally posted 2019-01-10 16:45:51. Republished by Blog Post Promoter