Nagyon durva: Meg­erő­sza­kolta a saját any­ját és az anyó­sát is…

Ami­kor a rend­őrök el­fog­ták, a 32 éves férfi tel­je­sen egyedi, de a kör­nyé­ken hi­he­tő­nek tűnő ma­gya­rá­zat­tal szol­gált. Most a bí­ró­sá­gon múlik, hogy hisz­nek-e neki, – írja a Ripost.hu.

Valójában fogalmunk sincs arról, hogy mi járhat azoknak a fejében, akik Afrikából most éppen Európa felé tartanak. Például a szaharai térség lakói közül nagyon sokan hisznek a szellemekben.

Ezeknek a szellemeknek időnként ajándékokat és engesztelő áldozatokat kell adni a rontás ellen, mert a semmibe vett szellemeket a többi szellem kinevetheti, amit azok az élőkön torolhatnak meg.

Történt pedig, hogy egy Nigéria fővárosától északra lévő településen a 32 éves David Shekari megerőszakolta a saját édesanyját, majd a volt anyósát is.

A tettét azzal magyarázta, hogy megszállta őt egy rossz szellem, ám ez mindig csak akkor történt, amikor részegre itta magát. A szellem pedig azt „parancsolta” neki, hogy idős nőket támadjon meg.

Első alkalommal egy fesztivál alatt rúgott be és mivel a környéken nem talált más idős asszonyt, nekiesett az éppen alvó anyjának és megerőszakolta. A sikoltozásra összefutott a rokonság, mert ilyet még ők sem láttak. Később, amikor kijózanodott, bocsánatot is kért az anyjától, aki elnézte neki a tettét…

Persze, amikor ezt megtudta a felesége, azonnal elhagyta a házat, később pedig talált egy másik férfit, aki feleségül vette.

Nem sokkal később az elhagyott férfi részt vett egy másik fesztiválon, amit egészen véletlenül /vagy a szellemek akaratából/ éppen a volt felesége falujában tartottak és ott ismét berúgott. Jöttek a szellemek, ő pedig elment az ex-felesége anyjának házához és az igazak álmát alvó nőt is megerőszakolta.

Amikor a nő felébredt és meglátta, hogy a volt veje rajta fekszik, elkezdett kiabálni, a szomszédok pedig elkapták a hívatlan látogatót. A szellemek pedig huss, eltűntek, mintha ott sem lettek volna.

Hogy mi lesz David Shekari sorsa, az még nem világos, mindenesetre a környéken még Facebook nélkül is villámgyorsan elterjedt a megerőszakolt 65 és 70 éves asszony története, úgyhogy azóta az idős hölgyek pánikszerűen bezárják az összes ajtót és ablakot mielőtt álomba szenderülnének.

Forrás: Mirror