Nagy győzelem, ahogy mind a három hatalmi obeliszk leomlik Washingtonban, Londonban és Rómában

A múlt héten komoly győzelmet aratott az emberiség, mivel a kazár maffia elvesztette mindhárom nyugati hatalmi központját – Washington D.C.-t, Londont és Rómát – Pentagon és más források szerint. Ezen fővárosok mindegyikének van egy obeliszkje, amely különbözőképpen szimbolizálja a katonai, pénzügyi és vallási hatalmat – olvashatjuk az Új Világtudat fordításában

Trump bejelentette Amerika függetlenségét a mély államtól július 4-én, miközben Vlagyimir Putyin orosz elnök találkozott a pápával, és Boris Johnson lesz az Egyesült Királyság miniszterelnöke egy megegyezés nélküli Brexit esetén, és így a fehér kalaposok átvehetik az irányítást a globális hatalom három obeliszkje felett,” – összegezték a helyzetet a Pentagon forrásai.

Ez azt jelenti, hogy nyugaton a be nem jelentett polgárháború jobbára véget ért. Most egy egységes nyugat fog tárgyalni a világ többi részével, különösen Ázsiával, hogy hogyan fejleszthetjük bolygónkat, értett egyet több forrás. Természetesen ez időbe telik, ezért ne várjon senki hirtelen, drámai bejelentést, figyelmeztetnek a források.

A csata, amely a be nem jelentett nyugati polgárháborúban ezt a győzelmet eredményezte, a médiában különböző, látszólag független hírek formájában látható. Ezek közé tartozik az orosz tengeralattjáró balesete, az Egyesült Államok haditengerészeti bázisain történt földrengések, a pedofil zsaroló Jeffrey Epstein letartóztatása és így tovább.

Kezdjük az orosz tengeralattjáróval. A múlt héten egy titkos orosz tengeralattjáró fedélzetén tizennégy magas rangú orosz haditengerészeti tiszt, köztük hét admirális tartózkodott a jelentések és az orosz kormányzati források szerint.

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/

Amiről azonban nem számolnak be, hogy a tengeralattjárót bosszúból támadták meg egy izraeli tengeralattjáró elsüllyesztése miatt a Perzsa-öbölben, orosz és amerikai katonai források szerint. A Moszadhoz köthető Debka hírportálon, miután az első beszámolókat törölték, megpróbálták az orosz tengeralattjáró balesetével kapcsolatban az amerikaiakat vádolni egy nyilvánvalóan újabb izraeli kísérletként a 3. Világháború kirrobantása érdekében.

A Pentagon forrásai szerint “A Losarik különleges célú nukleáris orosz tengeralattjárót lehet, hogy egy olyan célzott energiafegyverrel találták el, amely nem váltotta ki a 3. Világháborút, de az összeesküvés irányítóira lesújtott az azonnali karma, miután nem csak egy, hanem két földrengés sújtotta a China Lake haditengerészeti bázist Dél-Kaliforniában.” A Kaliforniában bekövetkezett rengések szeizmográfiái jelei jól megkülönböztethetők, melyek robbanások és nem a természeti erők következményei. Az alábbi videó ezt erősíti meg.

Az orosz tengeralattjárón egy világvége nukleáris víz alatti drón volt, és a tisztek azért haltak meg, hogy megakadályozzák az elindítását, orosz források szerint. Ezért mondták a halott orosz katonák családjainak, hogy rokonaik egy “bolygó méretű katasztrófát” hárítottak el.

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/

A megtámadott bázis a náci gémkapocs bázis komplexum része, amely magában foglalja a hírhedt 51-es körzetet, Pentagon források szerint.

Érdekes ebben az összefüggésben, hogy a náci Jeb Bush csupán néhány órával korábban tette ki a következő Twitter bejegyzést, mielőtt Trump bejelentette a mély állam feletti győzelmet:

Tény, hogy az amerikai történelem öt alapító atyja közül három elnök halt meg a Függetlenség Napja évfordulóján. Vajon csupán véletlen egybeesés volt?

https://twitter.com/JebBush/status/1146751095756197888

Bush kétségtelenül dühös és rémült, mivel szüleit, Barbara és Herbert Walker Busht kivégezték, és testvérét, ifjabb George Busht letartóztatták. Feltételezhető, hogy Jebet is letartóztatják ezen áruló Twitter bejegyzését követően.

Izrael, a pedók és a cionista zsaroló műveletek leállítása július 6-án megkezdődtek Jeff Epstein Moszad ügynök letartóztatásával kiskorúak kereskedelme miatt, és ez több másik letartóztatáshoz vezethet,” – mondja a Pentagon.

Ha belenézünk Epstein kis fekete könyvébe, az sok más névre is rávilágít: Tony Blair, Richard Branson, Edgar Bronfman, Bill Clinton, Pierre d’Arrenberg herceg, Steve Forbes, Dustin Hoffman, Mick Jagger, Michael Jackson, Edward Kennedy szenátor, Henry Kissinger, Rupert Murdoch, Jessica és Hannah Rothschild (angol oldal), Evelyn és Edward de Rothschild (francia oldal), Salman szaudi herceg, Larry Summers és Ivanka Trump.

https://www.scribd.com/doc/257106594/JEs-LBB

Bár maga az a tény, hogy valaki szerepel Epstein fekete könyvében még nem bűncselekmény, de jó jelzés, hogy a könyvben felsorolt emberek kísértésbe eshettek kiskorú nemi partnerekkel, és ezt követően filmre vették és megzsarolták őket. Donald Trump is látogató volt Epstein szigetén, és feltehetően az idő fogja megmondani, hogy ellenállt-e a kísértésnek vagy sem.

Mivel Trump orosz nyomozója, Robert Mueller közel állt Epsteinhez, és mivel a kirúgott FBI igazgató James Comey lánya része volt annak a csapatnak, amely letartóztatta Epsteint, biztosak lehetünk abban, hogy Trump részvételét (ha volt ilyen) nem fogják elmaszatolni.

http://stateofthenation2012.com/?p=109497

https://www.linkedin.com/in/maurene-comey-09022897/

https://twitter.com/alexsalvinews/status/1147728721383571461

Epstein letartóztatásának utóhatásai valószínűleg egy ideig még eltartanak. Az a tény azonban, hogy letartóztatták, és a korábbi letartóztatásával és büntetésével kapcsolatos 2000 oldalnyi információ került nyilvánosságra, azt jelenti, hogy ez nem kerül a szőnyeg alá. Így ez egy hatalmas győzelem az összeesküvés ellen.

Mindenesetre a nyugat győzelme ellenére a bolygóért folyó küzdelem még messze nem ért véget. Most úgy néz ki, mintha a kazárok aktiválnák az iráni alvó sejtjeiket a 3. Világháború kirobbantása érdekében. Ne feledjük, hogy Marc Rich, a Glencore Commodities (Bill Clinton kegyelemben részesítette) nemzetközi kereskedője az iráni és izraeli kormánytisztviselőket is fizette a “bombázzuk Iránt” olaj határidős manipulációs átverés nyereségéből évtizedeken át.

Amire ez a botrány rávilágított, hogy az iráni kormány legmagasabb szintjén a kazár maffia ötödik hadoszlopa áll. Ez az oka annak, hogy egyes iráni kormánytisztviselők hirtelen háborús nukleáris fenyegetéseket fogalmaznak meg a kazár társukkal, az izraeli Benjamin Netanjahuval egyetemben.

A német kazár frakció és EU projektjük valószínűleg még mindig megpróbálnak problémákat gerjeszteni Ukrajnában és Kelet-Európa más részein is. Múlt héten megmutatták az egész világnak, hogy az EU nem demokratikus intézmény, figyelmen kívül hagyva az Európai Parlamentet és Ursula von der Leyen német védelmi minisztert jelölték az Európai Bizottság elnökének.

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/

Eközben a múlt héten a britek úgy döntöttek, hogy emlékeztetik az európaiakat, hogy még mindig rendelkeznek a Balti- és a Földközi-tengerek leállításához szükséges technikai képességekkel. Ezt úgy tették, hogy az 1. Világháború óta a legnagyobb brit haditengerészeti flottát küldték a Balti-tengerre hét szövetséges nemzet hajóival együtt.

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/

Ugyanebben az időben a britek feltartóztattak egy iráni tartályhajót, amely a Gibraltári-szoroson haladt át.

Britannia már nem uralhatja a hullámokat, de nyilvánvalóan uralkodhatnak az Atlanti-óceán keleti részén. Feltételezzük, hogy ez a pózolás összefüggésben áll a folyamatban lévő Brexit tárgyalásokkal.

Az Egyesült Államok hadserege, ellentétben a kardcsörgető britekkel, szövetséget alkot Oroszországgal. Nyilvánvaló, hogy egy amerikai F-35-ös vadászgép átadása az oroszoknak segítette az üzlet létrejöttét. Ez az a keresztény szövetség, amit régóta kérnek Oroszországtól. Ez állt a pápa és Putyin közötti múlt heti találkozó mögött, Pentagon források szerint.

Ez a nyilvánosság számára a fegyver megállapodásokból lesz látható. “Ahhoz, hogy a katonai-ipari komplexumot még jobban felrázzuk, Trump nem szankcionálhatja Törökországot, Indiát és Kínát az orosz S-400 légvédelmi rakéták megvásárlása miatt, és Egyiptom, Irak, Katar, Korea, Vietnam, Szaúd-Arábia és Marokkó lehet a következő,” – magyarázták a Pentagon forrásai.

Egy másik “G20 által vezetett bojkottban a 2020-as házigazda Szaúd-Arábia lemondott ötven 737 MAX repülőgépről, amely nagy csapást jelent a Boeingnek,” – mondják a források. “Számos légitársaság és repülőgép-bérbeadó, mint például a Korean Air, az Air Canada, a Malaysian Airlines, a Lion Air, az Aeromexico, a Flydubai, a GOL, a Virgin Australia, a TUI, a Singapore Airlines, a Turkish Airlines, a SpiceJet, a GE, a Mitsubishi (MUFG), a Sumitomo (SMBC), a Bank of China és a Kínai Fejlesztési Bank követheti a példát,” – tették hozzá.

Továbbá speciális erők fognak fellépni a Google, a Facebook és a PayPal nagy technológiai óriások ellen, ígérték CIA és P2 szabadkőműves források. Ez, a fent említett China Lake létesítmény elleni támadásokkal együtt, a kaliforniai székhelyű sátáni nexus elleni folyamatos támadás részét képezi.

Ugyanakkor szeretnénk befejezni a jelentést ezen a héten azzal, hogy rámutatunk néhány jó hírre. Az egyik az afrikai kereskedelmi blokk elindulása, amely 55 nemzetet és 1,3 milliárd embert egyesített.

https://www.dw.com/en/african-leaders-launch

A demográfiai adatok egyértelművé teszik, hogy míg az ázsiai kor elkezdődött, India és Afrika a sokkal fiatalabb és növekvő népességével lesz a következő.

Végül egy jelentés szerint aznosítottak egy akkora területet, amely Kína és az Egyesült Államok területe együttvéve, és amelyet nem használnak mezőgazdasági termelésre, viszont könnyen lehet erdősíteni őshonos fákkal. A jelentés 1,2 billió fa ültetésére szólít fel ezeken a területeken a környezet pusztulásának megállítása érdekében tett legolcsóbb módszerként.

https://www.theguardian.com/environment/2019/

Ez soknak tűnhet, de e sorok írójaként személyesen ültettem több mint 300000 fát (naponta mintegy 1300 fát négy tavaszi ültetési időszakban összesen 240 napig). Ez azt jelenti, hogy a világ szárazföldi területének 11%-át mindössze egy évig tartana kevesebb mint 4 millió embernek újból erdősíteni. Ez megmutatja, hogy milyen könnyen tudnánk megoldani a bolygó problémáit, ha kompetens vezetéssel rendelkeznénk.

Ezért olyan fontos, hogy legyőzzük a vallási fanatikusokat, akik megpróbálják kirobbantani a 3. Világháborút. Ezért kell harcolni egészen a győzelemig.

Benjamin Fulford

Forrás: Új Világtudat