Na ezmiez? Bizarr égi jelenség Jeruzsálem felett: mágneses téridő-szakadás, vagy valami – VIDEÓ

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Szerintetek mi lehet? Mi történhetett? A videó feltöltőjének információi szerint a jelenséget 2018 márciusában vették fel. Verőfényes napsütés, enyhén felhős ég, és valami furcsa, erőtérszerű anomália bontja meg az összképet.

Mintha csak meghajlott volna a téridő szerkezetek. A jelenséget nem sikerült megmagyarázni, és számtalan különféle bizarrabbnál bizarrabb elmélet született arról, hogy voltaképpen mit is látni a videón.

Kezdetben az is felmerült, hogy az egész egy hamisítvány, ám a videó kapcsán végül több szemtanú is jelentkezett, akik a saját szemeikkel látták mindazt, amit mi…

Mivel az eset Jeruzsálem felett történt, ezért sokan egyfajta égi jelként értelmezik, és azt gondolják róla, hogy egy Isten által küldött figyelmeztetés arra vonatkozóan, hogy közel az Antikrisztus kora.

Egy lehetséges tudományos magyarázat lehet egy a szivárvány jelenséghez hasonló fénytörési jelenség is továbbá.

“Olyan, mintha csak a pokol tüze tört volna fel a mélyből…” – jellemezte egy kommentelő a videón látottakat.

Világszerte egyre több ehhez hasonló jelenséget tapasztalnak széles körben, ezen paranormálisnak mondott jelenségek száma rendkívüli mértékben megszaporodott.

A véletlen műve lenne? Tömeghisztéria? Vagy az, aminek látszik…?

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel