Morvai Krisztina: Ma is ölik az európaiakat csak nem fegyverrel – A liberálisok kimossák a nyugatiak agyát – videó

Az európai és a magyar liberális baloldal a mai napig nem fogadja el, hogy eljárt felettük az idő, egész egyszerűen nem tudják és nem tudták elképzelni, hogy ők megbukhatnak, hogy a hatalmuk meginog – jelentette ki a PestiSrácok.hu Polbeat című élő műsorában Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő.

A politikus hangsúlyozta, Brüsszelben a mai napig ragaszkodnak a hatalmukhoz a balliberálisok, még mindig azt hiszik, hogy ők fújják a passzátszelet. Sajnálatosnak nevezte, hogy az Európai Néppártban is árulókká lettek egyesek, akik inkább liberálisok, mint konzervatívok, és egyértelműen bevándorláspártiak.

“A Martin Schulzok, Junckerek, Verhofstadtok szellemileg mérgezik az európaiakat, akiket ma is gyilkolnak, csak nem fegyverrel, hanem eszmével. Én arra lennék kíváncsi, hogy ők tisztában vannak-e értékrendjük embertelenségével, hogy tényleg hisznek-e abban, amit képviselnek? Magyarországnak és a magyar kormánynak ma történelmi, sorsfordító szerepe van Európában” – fogalmazott Morvai Krisztina.

A Nyugatról még elárulta, hogy éppen a liberális agymosás miatt szörnyű állapotban van.

“A németek félnek, nem mernek őszintén beszélni, pedig elegük van a bevándorlásból. A németek agyát átmosták, ott most olyan állapotok vannak, mint nálunk a kommunizmusban.

Az ottani politikusok pedig szándékosan a lelkiismeretükre játszanak és hatnak, azzal félemlítik meg őket, hogy elhitetik velük, ha egy ember belefullad a tengerbe, akkor azért ő személyesen a felelős” – fejtette ki Morvai Krisztina.

Huth Gergely és Szarvas Szilveszter kérdésére a Jobbikról, és saját politikájáról is beszélt Morvai Krisztina.

“Én világ életemben azt a politikát képviseltem, amely az erkölcsileg felnőtt ember parancsát követi. Ki az erkölcsileg felnőtt ember? Az, akinek van egy szilárd belső lelkiismerete, és döntési helyzetben ez ad neki iránymutatást, és nem az aktuális hasznosság. A Jobbik nem követi az erkölcsi felnőttségi parancsot. A pártnak nincs szilárd értékrendje, sőt az aktuális hasznosság miatt azt gondolja, hogy akár a DK-val, a szemkilövetőkkel is le lehet paktálni” – mondta Morvai Krisztina.

A Polbeatben elárulta, a májusi EP-választás után visszavonul, pártpolitikával egyáltalán nem akar foglalkozni, mint ahogy soha nem volt egyetlen pártnak sem a tagja. Morvai Krisztina a hajléktalan-ügyről és a Budaházy-ügyről is beszélt.

Előbbi kapcsán kijelentette, Brüsszelben sem engedik meg, hogy emberek fetrengjenek az utcán, míg a Budaházy-ügy kapcsán szerinte azt a kérdést is fel kell tenni, hogy jól van-e az, hogy Budaházyt elítélik, Gyurcsányék meg mindent megúsztak.