Morvai Krisztina kiakadt a Nőjogi bizottság határozata miatt Brüsszelben, ki is osztotta őket. El vették tőle a szót. Videó!

Kedden Brüsszelben ismét olyan határozatot fogadtak el, amely jelzi: Magyarországot az Unió mindaddig gyakorlatilag gyámság alatt és büntetésben kívánja tartani, amíg meg nem adjuk magunkat, és be nem fogadjuk a migránsok tömegeit – hangsúlyozza keddi közleményében Morvai Krisztina.

Az EP-képviselő a 7. cikkely szerinti eljárás újabb fejleményeiről szólva kiemeli: mindez nem elegendő ahhoz, hogy végre abbahagyják a hazánk elleni támadásokat és fenyegetéseket, ugyanis immár az azonos nemű párok házasságkötésének legalizálását is követelik Magyarországtól, mert ezt is éppúgy a „jogállamiság és a demokrácia” feltételének tekintik, mint a bevándorlók tömeges betelepítését és eltartását.

„Ezúttal a Női Jogi és Esélyegyenlőségi (FEMM) szakbizottság fogadott el határozatot a 7. cikkely szerinti eljárás keretében arról, hogy Magyarország büntetést érdemel. S hogy milyen bűneink miatt is jár a büntetés, az kiderül az elfogadott szöveg legjelentősebb részeiből” – olvasható Morvai közleményében, aki azt is leszögezi: jogászként meggyőződése, hogy az Európai Parlamentnek nincsen hatásköre, jogköre, szerződési, illetve jogszabályi felhatalmazása arra, hogy a 28 tagállam közül „kizárólag Magyarországgal szemben folytasson az élet minden területére kiterjedő – módszertanában és tartalmában is teljes mértékben önkényes – vizsgálatot”.

Morvai kiemelte: még azokban a kérdésekben is nemmel szavazott, amelyek vonatkozásában egyetértene a bírálattal akkor, ha az arra jogosult személytől vagy szervezettől érkezne. (Például annak bírálatával, hogy túl kevés a nő a politikában; a nők elleni erőszakkal szembeni hatékonyabb fellépés szükségességének hangsúlyozásával stb.).

„Magyarországnak a velünk szemben folyó önkényes és megalázó eljárásokban nem védekeznie és magyarázkodnia kellene, hanem haladéktalanul meg kellene kezdeni a 2019. évi EP-választásokra a patrióta értékrendű, az Európai Egyesült Államok-tervvel szembeszálló, migrációellenes európai erők megszervezését és az Európai Néppárt megreformálásával vagy új frakció alakításával Brüsszel politikai erőviszonyainak a polgárok valóságos akaratához történő igazítását.

Magyarországnak történelemformáló, sorsfordító küldetése van ma Európában, s minden egyes támadás, minden egyes 7. cikkelyes vagy egyéb önkényes gyalázkodás erre kell, hogy emlékeztessen minket és a többi patrióta európai polgárt is” – hangsúlyozza közleményében az EP-képviselő.