Mohamed próféta: “Parancsot kaptam, hogy harcoljak minden ember ellen, míg nem mondják:NINCS MÁS ISTEN, CSAK ALLAH!’”

Látványos zenés animáció az iszlám által megsemmisítendő Nyugatról. Nyugat-Európa napjai meg vannak számlálva, hacsak nem ismerik fel a problémát és nem tesznek ellene.

A dzsihád minden muszlim vallási kötelessége azért, hogy a hitetlenekre kényszerítsék törvényeiket (a saríát). Ezek a törvények hátrányosan megkülönböztetik a nem muszlimokat, megalázzák és emberségüktől megfosztják őket, és a hitetleneket egész életükre szolgaságra ítélik. E törvények minden emberi jogtól megfosztják őket: még magához az élethez való jogtól is.

A dzsihád egy pusztító és népirtó háború volt a történelemben (és napjainkban is az), melynek során milliókat mészároltak le, raboltak el, deportáltak, fosztottak meg a szülőhelyétől. Egész országokat gyarmatosítottak, a szenvedéssel teli történelmet pedig eltörölték.

Az iszlám bevándorlás (hidzsra) az iszlám háborús taktikájának része: az iszlamizáció mindig is úgy kezdődött, hogy a bevándorló muszlimok eleinte kisebbségben voltak, és a vége mindig az lett, hogy a muszlim többség leigázta a nem-muszlim, behódolt dimmi kisebbséget, akik végül kihaltak.

Az iszlám két lehetőséget ad a nem muszlimoknak: áttérés vagy halál. A keresztények és zsidók kaphatnak egy harmadik választási lehetőséget: dimmiként behódolnak, egyfajta maffiaszerű védelemért cserébe. Azért, hogy megalázottan, gazdasági rabszolgaként élhessenek, fizetniük kell a dzsizja adót.

Mindezt a Korán 9:29 írja elő: „Harcoljatok azok ellen, akik nem hisznek Allahban, sem az Utolsó Napban és nem tartják tilosnak azt, amit Allah és az Ő Küldötte tilalmasnak nyilvánított és nem az Igazság vallását vallják – azok közül, akiknek a Könyv adatott! (Zsidók és keresztények) Mindaddig tegyétek ezt, amíg meg nem adják, akarva akaratlanul, a fejadó, a dzsizját. Megalázottak, megvetettek maradnak ők!”