Mocskos Hollywood leleplezve: KI AZ ÁRNYÉKBÓL – Egy dokumentumfilm, amit látnod kell!

mocskos hollywood leleplezve ki az rny kb l 8211 egy dokumentumfilm amit l tnod kell 6u66nbAXxkk

Az Out Of The Shadows (KI AZ ÁRNYÉKBÓL) dokumentumfilm fellebbenti a fátylat arról, hogy a fősodrúat média és Hollywood hogyan manipulálja a tömegeket és milyen beteges célok vannak tetteik mögött.

Mike Smith a világ egyik legkeresettebb kaszkadőre évekig dolgozott Holywood-ban. Idővel átlátta, hogy az amerikai filmgyártás és média hogyan mossa át az emberek agyát. Nyomozásai során egyre sötétebb dolgokra lett figyelmes, mely során kirajzolódott ahogy a világ leggazdagabb embereinek szűk köre tartja kezében a teljes nyugati filmgyártást, irányítja a médiát és a sztárvilágot.

Egy beteges, sátánista szeánszokat űző titkos kör uralja ezt a világot, akik egy szigorú terv alapján befolyásolják a társadalmat – Mindez valóban úgy hangzik, mint egy olcsó konteó, vagy egy komor sci-fi története, azonban a film tömve van megdönthetetlen, sőt széles körben elismert bizonyítékokkal.

Az évszázad botrányfilmjeként is jellemezhető dokumentumfilmben számos hiteles személy jelenik meg. Szerepel például Liz Crokin, televíziós műsorvezető és újságíró aki karrierjét áldozta a legfelsőbb körökig nyúló gyermekbántalmazó sátánista ügyek felgöngyölítéséért.

Kevin Shipp, a CIA volt tisztviselője tárja fel a CIA 40-es évek óta tartó tudatos elmekontroll programját. De például Brad Martin, minden idők legsikeresebb kaszkadőre is megrendítő őszinteséggel vall Hollywood gonosz dolgairól. A film egyébként tucatnyi ébredésen átesett személytől idéz úgy mint Jim Carrey, George Carlin, vagy Kanye West, de a kitér a nyíltan sátánista személyekkel való összefüggésekre is, mint a korábbi NSA vezér, Marina Abramovic, vagy Anton LaVey.

Az Out Of Shadows-t Hollywood-ot is megjárt szakmabeli csapat két éves munkájának eredménye. Olyan emberek, akik ébredésen estek át és lelkiismeretük késztetésére vágtak a projectbe. A film készítését saját zsebből finanszírozva, minden érdektől függetlenül készítették és sok különböző platformon ingyenesen megtekinthetővé tették mindenki számára. A filmet készítő aktivisták célja nyilvánosságra hozni az igazságot.

A film április 12.-én került fel a netre és már az eredeti feltöltésnek is tízmilliós nézettsége van. A globalista média lassan megtöri hallgatását és kezd a szokásos mosdatást és megbélyegzést az “összeesküvés elmélet” jelszava alatt. Várhatóan nem kell sokat várni rá, míg az Index, vagy valamelyik hazai globalista propagandalap is megírja a tutit a filmről a szokásos lejárató “gyíkemberek és laposföldhívők” ostobasággal fűszerezve. Ugyanakkor a filmben látható tények bőven túlhaladnak a teórián az összefüggések pedig megkérdőjelezhetetlenek.

Habár sokkal kényelmesebb elfogadni a tálcán kínált valóságot, mi úgy gondoljuk mindenkinek érdemes ezt megtekinteni és saját véleményt alkotni. A filmet egyébként magyar aktivisták a napokban feliratozták. Ezt megtekinthetik alább.

Out of Shadows (HD) – megtekintés magyar felirattal

Originally posted 2020-05-07 21:48:43. Republished by Blog Post Promoter