Mindent kisajtolnak belőlünk? Így vernek át az orvosok, miközben rajtunk gazdagodnak

A gyógyszerek gyártói pedig csak röhögnek a markukba, miközben mi még betegebbek leszünk…

Miért ennyire arrogánsak az orvosok? Miért van az, hogy valójában kellemetlenül érzi magát az ember, mikor kijön egy-egy vizitről a háziorvosától, vagy más szakrendelésről?

Miért érezzük magunkat legbelül átverve?

Mert át is vernek!

Egyre több esetben ugyanis arról van szó, hogy a beteg már nem számít semmit ebben az eliparosított egészségügyi rendszerben.

A beteg már csak egy eszköz, akárcsak a betegség.

A kettő közül az orvosoknak ma már csak a betegségek a fontosak, és az, hogy ezeket tünetileg kezeljék, minél drágább gyógyszerekkel.

Sajnos a haza háziorvosok sem kivételek a gyógyszeripari lobbi aljas gazságai alól.

Rengetegen asszisztálnak ahhoz, hogy a rendszer pénzt termeljen.

Eközben folyamatosan hatástalan gyógyszereket írnak fel, így az átvert beteg újra és újra visszatér, ezáltal egy arany tojást tojó tyúkká változva a nagyipari tablettagyárosok szemében.

Felettébb érdekes az, hogy a filléres gyógymódok, mint a parlagfű, vagy a kannabisz a mai napig betiltott dolgok számos országban, miközben a májkárosító, agyvérzést okozó fájdalomcsillapítók és gyulladásgátlók, valamint a halálos kemoterápia “megszokott” és támogatott dolog.

Az orvosok bármi mellé “odaállnak”, ha van elég pénz benne…

Ellenőrizetlen, jó esetben csak hasztalan de drága, rosszabb esetben káros gyógyszerek piacra dobása zajlik ma azon a bizonyos egészségügyi “futószalagon”…

Az sem ritka, hogy a médiát manipulálják. A laboratóriumi eredmények eltusolása mellett sort kerítenek arra, hogy úgynevezett szellemírókat foglalkoztassanak.

Olyan személyeket, cikkírókat, neves szakembereket, publicistákat, akiknek a szavára adnak az emberek, akiket figyelembe vesz a nyilvánosság és a szakma.

Ezek az emberek rendszerint jelentős összegekkel vannak megkenve – állatja több belső forrás is – az elvárás egyetlen dologból áll: kiemelni egy adott kezelés, termék, vagy gyógyszer lehető legtöbb pozitív hatását, de csakis a pozitívakat!

A negatív hatásokról és a kockázatokról TILOS beszélni!

EZ zajlik a gógyiszeripar háza táján.