Miközben a világ könnyezik, újabb elképesztő kommentek a béke vallásának híveitől

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Imad Karim, libanoni származású német filmrendező, újságíró és tévériporter, a német polgári ellenállás egyik kimagasló személyisége, aki több mint negyven éve tekinti hazájának Németországot, ismét elképesztő reakciókat jelentetett meg Facebook oldalán.

Neki köszönheti a német ajkú közönség, hogy olyan arab nyelvű, írott, vagy elhangzott szövegek is nyilvánosságra kerülnek, amelyeket a hivatalos média soha nem közölne.

Néhány kiragadott példa a Srí Lankán történt véres terrortámadást arabul kommentálóktól:

Képernyőfelvétel Imad Karim Facebook oldaláról

Ahmed Ahemd:“Allah, hozz rájuk még több bajt. Nincs együttérzés hitetlenekkel.”

Khalid Al Jindi:“Allah Akbar, áldott legyen mindenki, aki ezt a mondatot kimondja. Addig nem lesztek biztonságban, amíg a muszlimok nem élhetnek biztonságban.

”Maaz Al kojock:“Változtassátok meg a hírt és írjátok: azért történt mindez, mert nem hittek az egyedüli Allahban.

”Mido mido:“O Allah, adj nekik még többet és csak a muszlimokat védd meg minden bajtól”.

Abdul Rahman Bakri Khalaf:“Büntessétek őket, ahogy ők büntetnek titeket, amikor még türelmesnek kell lennetek, mielőtt odacsaphatnátok, legyetek perfekcionisták a várakozásban és az orvtámadásban.”

Marjouh al Dhabi:“Mindenkinek tudnia kell, hogy a mi vallásunk nem a békéjé és a puhaságé, hanem az igazságos büntetésé.”

Fares Ahmad:“Ez a hír örömet okozott nekünk, hűsítette forró szívünket. Ez a bosszú Új-Zélandért. Szemet szemért, fogat fogért, aki elkezdte, az a rosszabb.”

Ad Cheazeh:“Forró húsvétot kívánunk.”Magyar adaptáció:

Vadhajtások

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel