Mi történik majd a vallásokkal, ha felfedezzük a földönkívülieket: a nagy kérdés, amit senki sem mer feltenni!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Egyesek szerint éppen ez a végső ok, amiért ma is zajlik az eltusolás… az egész mögött a globális nagypolitika és a háttérhatalmi szervezetek állnak?

A vallások az alapvető okai annak, hogy még ma sem tudunk semmit nyilvánosan a földönkívüli életformákról. A Vatikán, az egyház elemi érdeke az, hogy meglegyen a hatalma a tömegek manipulálására, irányítására. A vallás és a mindenkori pápák, vallási vezetők ugyanis hatalomtechnikai “eszközök”…

Ha felfedeznénk az idegeneket, és a világ széles nyilvánossága is értesülne róla, akkor ez az alapvetően irányítható tömeg irányíthatatlanná válna, felbolydulna.

Ezért zajlik évszázadok óta az idegenek, és a rájuk utaló bizonyítékok elhallgatása. Egyrészt a vallások, és a hozzájuk kapcsolódó szervezetek, de a kormányzatok, politikai erők elemi érdeke is.

A politika és a vallás ugyanis kéz a kézben járnak, nagyon szoros az összefonódás. A politika mindig is úgy tekintett többek között a Vatikánra, mint egy globális erőre, mely képes manipulálni a tömegeket.

Ez pedig egy olyan tényező, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Ha a tömegpszichózist, melyet a vallások gyakorolnak, valami megzavarná, akkor a társadalom összeomlana, és alapvető kérdések merülnének fel az emberekben.

Ez pedig a háttérhatalmi “karmesterek” számára nem megengedhető.

Az öntudatára ébredő tömeg megszűnik pszichózis alatt lenni. A mindenkori politikai elitek számára pedig a végső cél az emberek transzban tartása, a kábulat fokozása, és a társadalmi ingerek “szedálása”.

Ha felfedeznék vagyis inkább elmondanák, bejelentenék – hogy léteznek idegenek, az globális káoszt okozna. És alapvető, kínos kérdéseket vetne fel az emberiséggel, és az univerzummal kapcsolatban.

Az emberek átgondolnák az életről alkotott képüket? Hogyan helyeznék el magukban Istent és Jézus megváltás történetét? Egyáltalán, mi történne a vallásokkal?

Szinte biztos, hogy valamennyi világvallás hitéleti válsággal nézne szembe, ez pedig a hatalomtechnikai eszközöket egy kézben tartó elit számára maga lenne a vég.

Hát ezért áll az idegenek eltusolása mögött alapvetően a nagypolitika és bizonyos vallási szervezetek.

A titok csak akkor derülhet ki, ha egyszer valamilyen úton-módon érdekükben fog állni.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel