Mi is Petry Zsoltok vagyunk, de aki nem, az Európa sírásója! – Ki ne hagyja a Pesti galerit! 2021.04.07.

Mi is Petry Zsoltok vagyunk, de aki nem, az Európa sírásója! – Ki ne hagyja a Pesti galerit! 2021.04.07.
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Szomorú, hogy miközben a magyar társadalom túlnyomó többsége felháborodott Petry Zsolt kapusedző herthás kirúgása miatt, aközben Németországban és Nyugaton még mindig sok a megvezetett és agymosott, aki egyetért a bevándorlással, a szivárványos ideológiával, így Petry eltávolításával is – hangzott el a Pesti galeriben, amelyben a srácok egyként álltak ki Petry Zsolt mellett, hangsúlyozva: Mi is Petry Zsoltok vagyunk, de aki nem, az Európa sírásója!

Szarvas Szilveszter az adásban egy olyan Facebook-kommentet is idézett, amelyben egy német szurkoló kiállt a Hertha BSC mellett, nyomatékosítva, senki nem mehet szembe a bevándorlással és a melegséggel.

“Az egyik Hertha-bérletes ugyanakkor arról nyilatkozott, hogy csalódott a klubban, Berlin elesett és jövőre nem biztos, hogy bérletes lesz, mert csalódott a Herthában!”

– mondta Szarvas Szilveszter. Dezse Balázs, Szabó Gergő, Szalai Szilárd és Bokor Gábor is keményen nekiment a Herthának, és a klub liberalizmusának, azt is hozzátéve, a liberális kánonból Nyugaton nem lehet kibeszélni, mert kicsinálnak.

A srácok a Pesti galeriben Szabó Tímeát, Hadházy Ákost és Gyurcsányt is helyretette, előbbit azért, mert szerinte Orbán a foci EB miatt gyorsítja az oltásokat, hogy “hódolhasson beteg szenvedélyének”. Milyen szar érzés lehet Szabó Tímeának lenni – mondták a srácok a galeriben. Gyurcsány pedig amiatt kapott az adásban, mert a DK pártelnöke börtönbe zárná a kormánytagokat egy kurzusváltás után.

Forrás …

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaEgészségVideókTeljes adások

Oszd meg a cikket ismerőseiddel