Mi a kapcsolat a koronavírus-járvány, Bill Gates és Wuhan között, de hogy jön ide az 5G? – Tények és dokumentumok

Furcsa tények vannak a koronavírus-járvány 2020-as kitörésével kapcsolatban. A világhelyzete blog, már 2011-ben így írt:

“Kína náthás lesz … biológiai fegyvereket engednek szabadon. Ezeket elsősorban a Kínaiak ellen fogják bevetni. Ahogy a forrásunk mondta, “Kína náthát kap”. A biológiai háború tovább fog terjedni nyugatra. Az infrastruktúra kritikusan meggyengül.”

Íme összeszedve a mostani koronavírussal kapcsolatos összefüggések:

– 2018-ban a PirBright Institute jegyeztette be a Koronavírus szabadalmát. A PirBright Intézetet a Bill & Melinda Gates Alapítvány hozta létre. Elsődleges finanszírozója a Pirbright Intézetnek: Bill & Melinda Gates 2019. október 18-án a Bill & Melinda Gates Alapítvány a John Hopkins Központtal és a Világgazdasági Fórum egy gyakorlatot és eseményt vezényelt le “EVENT 201” címmel, egy magas szintű járvány szimulációját New York Cityben. A szimulációt, amit mindössze 3 hónappal ezelőtt csináltak a KORONAVÍRUSRA alapozták.

Arra a következtetésre jutottak, hogy65 millió embert tudna megölni és úgy döntöttek, hogy a MEGOLDÁS az, hogy legyen egy vakcina a járványban egy hónapon belül.

Ugyanazon a héten, ahogy címlapokra került a járvány, a Netflix már elindítja a dokumentum-sorozatát PANDEMIC – Járvány címmel, avagy

“Hogyan előzzük meg egy járvány kitörését” …amiben a MEGOLDÁST az oltóanyagok jelentik. … és a hős, akiben bízni kell nem más, mint Bill Gates. Eközben a Bill & Melinda Gates Alapítvány létrehozza az Inovio Pharmaceuticals céget, hogy kifejlesszen egy Koronavírus-vakcinát.

A következő tények már nincsenek a videóban, kis nyomozás után elérhetőek, ezért szerettem volna nektek megmutatni: Tehát adott egy csoport, mely birtokol és szabadalmaztat egy halálos vírust és dolgozik egy vakcinán, mely ezt orvosolni is tudná. 2015. Június 19-én a Brit Kormány által is finanszírozott PirBright Institute folyamodott az élő koronavírus szabadalmának bejegyzéséért, amit 2018. november 20-án kapott meg.

Az az intézet, melynek elsődleges alapítója a Bill és Melinda Gates AlapítványKülön cikket is közöl a PirBright Intézet az egyik együttműködési projektjükről. Elég furcsa, igaz?
És akkor még az 5G bevezetéséről nem is beszéltünk… Ennek központja és első tesztvárosa Wuhan…

48082453_303.jpg

Kapcsolódó videók: