MeTooEP – Dúl a szexuális zaklatás és a nemi erőszak Európa parlamentjeiben?


Az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése és az IPU felmérést készített és tanulmányt adott közre arról, hogy mennyire elterjedt Európa különböző parlamentjeiben a nőket érő szexuális zaklatás és erőszak.

A kedden megjelent tanulmány azt állítja, hogy a parlamentben dolgozó nők nemi erőszak fenyegetések, kilátásba helyett bántalmazások, gyermekeik elrablására és életük kioltására irányuló fenyegetések kereszttüzében dolgoznak.

A jelentés 45 európai országból 123 nő megkérdezésével készült, akik között 81 parlamenti képviselőnő és 42 személyzeti alkalmazott volt.

MeTooEp.jpg

Az összes megkérdezett nő 85 százaléka kijelentette a felmérésben, hogy megtörtént vele, hogy egy ponton lélektani erőszak áldozatává vált. Továbbá 68 százalékban úgy nyilatkoztak, hogy megjelenésükkel vagy a nemi sztereotípiákkal kapcsolatos megjegyzések céltáblájává váltak.

A legsúlyosabb probléma, hogy 25 százalékuk egyenesen azt állítja, hogy szexuális erőszak áldozatául esett. A parlamentekben dolgozó nők 49 százalékát a munkahelyén zaklatták és az esetek 70%-ában egy férfi politikus volt az elkövető.

A tanulmány szerint a férfi parlamenti képviselők azért ússzák meg a zaklatási ügyeket, mert a legtöbb parlament nem vezetett be olyan mechanizmust, amelyben a nők elmondhatták volna, mi történt velük és segítséget kérhettek volna.

A felmérés adatelemzése szerint a “női egyenjogúságért” aktívan síkraszálló és az erőszak ellen küzdő nők (értsd: feministák) nagyobb eséllyel szenvednek el támadásokat.

A hírek szerint nemrégen létrejött Brüsszelben egy új online csoport és blog is, ahol a nők anonim módon tudnak beszámolni a parlamenti munkájuk során őket ért szexuális zaklatásról és erőszakról.

A  kezdeményezés a MeTooEP nevet viseli. Fontosnak tartják feltárni az uniós intézményeken belüli eseteket, ha már nincs parlamenti szolgálati út ennek megtételére.

A felmérésben a parlamenti képviselőnőknek csupán 23,5 százaléka és az egyéb parlamentben dolgozó nőknek mindössze 6 százaléka állította azt, hogy jelentette bárhol is az incidenst.

Konklúzió: úgy tűnik, a rendőrséget nem ismerik a magasan iskolázott képviselőnők vagy “ügyük” nem merít ki semmilyen törvényi tilalmat, pusztán csak ők szeretnék, ha úgy minősülne, és sajnos az sem zárható ki, hogy egyebek mellett képzelgéseket és hazugságokat is tényként összegez a meghökkentő képtelenségnek látszó jelentés.


Like it? Share with your friends!

2 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Újabb szarkavarás. Gyanítom, hogy ez FIGYELEMELTERELÉS valami igazi problémáról. Szándékosan kreált mű-probléma. Akik kavarják a kakit, azokat már ismerjük, hogy milyenek és miféle szándékaik vannak.
  De az iskolai erőszak nem zavarja ezeket a ballib szarokat. Az, amikor a NEM-szegregált iskolában a túlkoros “gyerekek” naponta megfenyegetik, szarrá verik a tanulni képes gyermekeinket, az ezeknél semmilyen visszhangot sem vált ki. Pedig ott gyermekek jövője, egész élete a tét, és nagyobb léptékben egy társadalom jövője is, mert milyen orvos, milyen mérnök lesz abból a gyermekből, aki minden reggel rettegve megy iskolába, és délután éhesen (mert a tízóraiját elvették), megverve megy haza?
  Vagy a börtöncellákban zajló erőszak, amit a rabok egymás ellen művelnek? Pontosabban az erősebb és durvább rabok a gyengébbekkel szemben… ezzel sem foglalkoznak az euroszartaknyok. Mert így bárkit meg lehet gyilkoltatni, aki nekik nem tetszik! Elég csak valami mondvacsinált ürüggyel bezárni a vele ellenséges foglyok közé, majd azok meggyilkolják! Mint ahogyan Tommy Robinsonnal akarták tenni.
  Persze a legelvetemültebb gyilkosok halálbüntetését megszüntették, mert óóó jaaaaj micsoda szörnyűűű jaaaaj… de ártatlan emberek, ÁLDOZATOK életeét leszarják ezek az irtózatos hazug mocskok.
  Az egész metoo moslékgyalázat fosszar egy mesterségesen kreált aljas akció a normalitás ellen!
  AMELLYEL TÖBB LEGYET ÜT EGY CSAPÁSRA A BILDERBERGISTA-SÁTÁNISTA-SPEKULÁNSISTA HÁTTÉRHATALOM.
  Egyfelől a neki nem tetsző embereket meg lehet vádolni, aztán lehet sajtókampányt indítani ellenük, MINT AHOGYA ASSANGE ELLEN TETTÉK!
  Másfelől az egész egy lassú de nagyon erős nyomást fejt ki abban az irányban, hogy AZ EMBEREK ÉREZZÉK BŰNNEK A NORMÁLIS KAPCSOLATOKAT, ÉREZZÉK BŰNNEK A FÉRFI-NŐ VISZONYT!
  A muzulmán hulladékáradat bezúdítása is ezirányba hat, emiatt erős a gyanúm, hogy ez az igazi, de rejtett cél.
  Azok, akiknek célja, hogy mindent elpusztítsanak, ami az életünket értékessé, széppé, értelmessé teszi, megint “alkotnak”!

 2. Azonkívül, amit az előbb leírtam, ez egy ZSAROLÁSI POTENCIÁL létrehozásának az első lépése lehet.
  Arra az esetre, ha az europarlament kicsúszna az ellenőrzésük alól, vagy csak gyengülne a befolyásuk.

  Mindig így csinálják. Először írnak egy “tanulmányt”. Aztán jön a sajtóhadjárat. Aztán hoznak egy törvényt, valamint létrehozzák a “mechanizmust”.
  Így lehet ENGEDELMESSÉGRE “bíztatni” az ENGEDETLENSÉGRE hajlamos képviselőket.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük