Mesterséges objektumok a Föld felé tartó aszteroida felszínén: a NASA elhallgatta a világ elől

Nem akármilyen felvételek kerültek elő, amik magyarázkodásra kényszeríthetik az amerikai űrügynökséget… A bolygónk felé tartó Bennu valójában nem is természetes égitest…?

A Bennu aszteroidát annak idején maga a NASA fedezte fel. Végül a különleges űrszikla azzal került fel a világ címlapjaira, hogy kiderült róla: keresztezheti a jövőben a Föld pályáját.

Azóta a NASA az emberiségre potenciálisan veszélyes égitestként tartja számon, vörös kóddal a Bennut, és folyamatosan megfigyelik.

Ha ugyanis tovább módosul a pályája, akkor jóval hamarabb is eltalálhat minket.

A legközelebbi eléggé valószínű becsapódási lehetősége 160 év múlva lesz, ami soknak tűnik ugyan, de igen nagy esélyű. És mint mondjuk, a pályája még addig módosulhat, akár számunkra kedvezőtlen irányba.

A körülbelül 510 méteres égitestről készült legelső képesek is észre lehetett már venni furcsaságokat.

A felszínen ugyanis olyan mesterségesnek látszó struktúrák nyomai láthatók, amik egyesek szerint arra engednek következtetni, hogy a Bennu nem az, aminek látszik.

Ezt az egészet ráadásul alátámasztja a korábban szintén a Bennuval kapcsolatban felmerült híreket.

A gyilkos aszteroidáról készült korábbi műholdas felvételeken is jól látszanak ugyanis bizonyos felszíni alakzatok, amik egyszerűen nem illenek bele a képbe.

Az alábbi felvételen például egy hatalmas piramis alakzata rajzolódik ki: véletlen lenne? Jelenleg nem ismerünk olyan geológiai folyamatot, ami ilyen szabályos dolgokat hozna létre egy élettelen égitesten – írja a titokterminál.com.

Hogy mi lehet a Bennun, azt nem tudni, de nemrégiben a felszínre is leszállt egy szerkezet, és felvételeket készített róla.

Ezek sokak szerint gyanúsan semmilyenek lettek. Jellegtelen kőzetmezőt látni rajtuk, azt is meglehetősen homályosan, nehezen kivehető részletekkel.

Nem csoda, hogy egyre többen vélik úgy, hogy a NASA valamit elhallgat, és a legtöbb ott készült felvétel nem tették közzé, nem hozták nyilvánosságra.