Merkel hozta ide a Közel-Kelet távoli poklát: Egy európai vallási háború előszelét indították el 2015-ben

Nagyon igaz és mély írás arról, hogyan importálták a halált és a poklot Keletről Nyugatra. A szemünk előtt zajlik Európa civilizációjának felszámolása?

Tényleg ott tartunk ma, 2015 után, hogy Merkelnek sikerült szétdarabolnia Európát?

Egyre többen vannak azon az állásponton, hogy igen.

Az Európai Unió minimum két nagy blokkra szakadt. A Keleti országok alkotta blokk nem kér már a migrációból míg a nyugati blokk országai, a valódi brüsszeli elit folyamatosan támogatja.

Nem tehetnek mást, mert a gazdaságukat így tudják folyamatosan pörgetni.

Ez a növekedésük alapja, az olcsó munkaerő, és ami még fontosabb: ami az új világhatalmi formáció alapja, és fontos hozzávalója is lesz szintén: egy kevert fajú lakosság.

A kevert fajú lakosság könnyebben manipulálható, nincs megfelelő identitása, ezáltal nemzettudata. Szétesett társadalmat eredményez, és egy ilyen társadalom könnyen egy diktatúra skatulyájába terelhető anélkül, hogy észrevenné:

Valójában rabjai egy olyan rendszernek, mely zöldre festi a cella rácsait, és kékre vakolja annak mennyezetét, csak hogy hamis illúzióval kábítsa a népet.

Merkel megcsinálta azt azzal a bizonyos Wilkommenskulturral, hogy idecsődítette azt a civilizációt, mely soha nem volt kompatibilis, összeférhető a keresztény kultúrával.

A halált, a kiszámíthatatlan káoszt és a terrorizmust importálta a Közel-Keletről.

Ez egy bekalkulált kockázat volt az EU elitje részéről azért, hogy a kevert fajú népességet megalapozzák.

Gyakorlatilag a recept az volt, hogy fogták a Közel-Kelet poklát, majd áttelepítették Nyugat-Európába.

Emberek százmillióit hozta nehéz helyzetbe ez az egész 2015-ben született döntés, amit már 2004-ben eldöntöttek az ENSZ-ben, a Kalergi-terv részeként.

Hamarosan kultúrák, népek fognak a saját fennmaradásukért küzdeni saját országhatáraikon belül.

Az “eredmények” önmagukért beszélnek.

Európa határai olyanok mintha nem is lennének. A terrorizmus beette magát az európai nagyvárosok szívébe, ahol a közbiztonság lassan olyan lesz, mint Afganisztán egyes városaiban, vagy épp Aleppóban…

Eközben merényletek sorozat söpör végig évről évre, és nem lehet tudni, hol robbanhat újabb pokolgép.

A félelem és a káosz hívja majd életre az európai elit által nagyon dédelgetett Világrendet.

Azt az egyesült tömböt, mely egy monolit rendszerbe kívánja gyúrni az egész kontinenst – ha a keleti blokk országait is sikerül majd bekebelezniük…