Merkel beismerte, hogy hülyeséget csinált és Orbán Viktor bevándorláspolitikája a helyes


A Visegrádi Együttműködés országainak vezetői és Angela Merkel német kancellár csütörtöki, pozsonyi csúcstalálkozójukon jelentették be, hogy közös programot készítenek elő a migráció megfékezésére Marokkóban.

Ez a megállapodás a bizonyítéka annak, hogy a migrációs politikájába belebukott Angela Merkel is elismeri azt, amit Orbán Viktor magyar miniszterelnök már negyedik éve mond, nevezetesen, hogy a migránsokat a kibocsátó államokban, illetve, ha ez nem lehetséges, akkor a tranzitországokban kell megállítani.

Az Afrika és Európa közötti legfontosabb ilyen tranzitország Marokkó.
Az északnyugat-afrikai Marokkói Királyság a Fekete-Afrika és Európa között zajló migrációs útvonal egyik fontos tranzitországának számít már évtizedek óta, ugyanakkor Marokkó maga is kibocsátó állam.

Szép dolog a hibák beismerése, csak sajnos Angela Merkel eddigi elhibázott politikájának mára visszafordíthatatlan következményei lettek, hiszen az ő meghívására Európába érkező és általa befogadott bevándorlók árasztották el Európát, akiknek a kitoloncolása több évtizedes, kemény küzdelem lesz.

 


Like it? Share with your friends!

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük