Mérgekkel és hazugságokkal etetik a társadalmat: fogyasztása nem alkalmas élelmiszerek által megbetegített emberek korát éljük 

Senki nem meri kimondani, pedig így van! Az élelmiszeripar a jelenlegi formájában nem az EGÉSZ-séget szolgálja, hanem betegségek táptalaja!

Manapság ott tartunk, hogy nyíltan ki kell mondani: ma az is rákos lehet, aki egészségesen él, és egészséges, vagy egészségesnek hitt termékeket vásárol a boltokban.

Az élelmiszerellátó rendszer ugyanis kompromittálva, szabotálva lett.

Hogy kik által?

Egy jól meghatérozható, a háttérben húzódó érdekcsoport által, akiknek cska a profit számít, és a kedvező negyedéves jelentés.

Összeesküvés elméletnek hangzik? Elsőre talán igen, de ezt ma már tények támasztják alá…

Egy pillanatra gondold csak végig!

Az elmúlt 50 évben annyira kibővült az élelmiszerek kínálata, hogy ma már kjelenthető: az ételek legalbáb fele nem létezett abban a formában, ahogyan most hozzájutunk. Ez pedig igencsak elkgondolkodtató, és felhívja a figyemet arra, hogy ezek az ételek túlnyomó részt “csinált”, vagy “kretált” ételek.

Kémiailag, küllemre és egyéb módon manipulált húsok, habok, fixálóval telenyomott tejtermékek, tejet egyáltalán nem látott sajtok, antibiotikum származékoktól nyüzsgő húsok…stb.

Az is egy statisztikailag leellenőrizhető tény, hogy pontosan az elmúlt 50 évben ugrott meg drazstikusan a rákos betegségek száma.

Egyre fiatalabban lesznek betegek az emberek, és míg korábban 20 emberre jutott 1 rákos beteg, ma MINDEN HARMADIK ember rákos lesz a legfrissebb előrejelzések szerint.

Persze ezzel egyidőben megjelent a mikró, ami csodálatos találmány, csak épp azt eflejtették el közölni a piacra dobása után, hogy rákkeltő az étel, ami benen melegszik, mivel megváltoztatja annak kémiaia összetételét.

Erre szintén számos létező tanulmány áll rendelkezésre…

Az egész érdekek mentén dőlt el az elmúlt évtizedekben.

Sorra derültek ki bizonyos élelmiszer adalékokról, stabilizátorokról, hogy kapcsolatba hozhatók a rákkal, az élelmiszeripari vállalatok azonban nem léptek. Helyette statisztikát hamisítottak, áltanulmányokat rendeltek meg, csak nehogy kdierüljenek a dolgok.

Az egyes érdekkörök hamar belátták, hogy ez így a jó, mert dől a lé, ráadásul az élelmiszeripar hihetetlen összegeket termel az egészségügynek.

A The Pesticide Action Network of North America csoport szerint a különböző gyom- és rovarirtó vegyületek a következő egészségügyi problémákat idézhetik elő:

  • hormonális elváltozások;
  • DNS-károsodás;
  • különböző ízületi, szöveti gyulladások;
  • genetikai módosulások;

Természetesen azok az emberek, mezőgazdászok, akik ilyen vegyületekkel dolgoznak, jobban ki vannak téve a rákos megbetegedéseknek, főként ha glyphosate, vagy dichloro-diphenyl-trichloroethane (DDT) vegyületeket használnak.

Igen szoros összefonódásról beszélhetünk.

Az élelmiszerellátó rendszert eleve nem arra tervezték, hogy az EGÉSZ-séget szolgálja a táplálkozás, hanem hogy betegségek melegágyává tegye a szervezetünket.

Soha nem volt még ennyi krónikus bélbetegséggel és rákkal küzdő ember…

Ez pedig nagyon elgondolkodtató!

Originally posted 2019-05-03 10:02:31. Republished by Blog Post Promoter