Megvalósuló rémálom: Már robotkutyák terelik az embereket a parkokban a vírus miatti távolságtartásra – Nézd meg a teljes filmet is

cK54STt

Mindig arról beszéltünk a DARPA (az Amerikai Védelmi Minisztérium Modern Katonai,Technológiai Fejlesztési részlege) kutatásai okán, hogy egyszer elérkezhet az a jövő, amiben egy teljes kontrollt bevezetni akaró zsarnoki háttérhatalom, milliárdos türannoszai robotokat, chipeket, egy orwelli megfigyelőállamot kényszerítenek az emberiségre.

Amennyiben sikerül létrehozniuk a megfelelő PROBLÉMÁT, miután a társadalom REAKCIÓT követelésére tálcán kínálhatják MEGOLDÁSUKAT.

Nos hátborzongató szó szerint, de Szingapúrban a legújabb fejlesztésű Lima 002 robotokat “vezényelték ki”, hogy figyelmeztessék a parkokban közlekedőket, figyeljenek oda a társadalmi távolságtartásra.


Ő ‘SPOT’, a Boston Dynamics fejlesztése.

A Boston Dynamics által létrehozott „Spot” – robotkutya képes futni, kinyitni az ajtókat , saját magát felállítani, különféle időjárási körülmények között és kihívásokkal teli terepen működni, sőt táncolni – most pedig elkezdett járőrözni a Bishan-Ang Mo Kio folyó síkságán. A Straits Times szerint pénteken, a szingapúri parkban lesz.

Tudtad egyáltalán ezeket az amerikai hadsereg kiadásairól és a DARPA legújabb titkos fejlesztéseiről?

A kéthetes próba részeként a robot kutyát kamerákkal is felszerelték a járőrözésre és a rögzített üzenet sugárzására, amely „emlékezteti a park látogatóit a biztonságos távolságtartási intézkedések betartására”.

A kormány biztosította az embereket, hogy a kutyák „nem lesznek képesek nyomon követni vagy felismerni bizonyos személyeket és nem fognak személyes adatokat gyűjteni”.Jaja, persze tudjuk és jól ismerjük már ezeket a ‘megnyugtató’ tanácsokat….

A tárgyalás során a Spotot emberi tiszt kíséri és ha sikerrel jár, akkor a „kutyát” más parkokba is telepítik. Az NParks 30 drónt is telepít parkokba és a természeti területekhez.

A Fekete Tükör MetalHead robotja kísértetiesen hasonlít a DARPA robotjára

A Fekete Tükör című sorozat  egyik részében épp egy olyan helyzetet dolgoz fel, amikor az emberek felügyeletével megbízott, őr-robot kutyák, felett megszűnik a felügyelet és önállóan tovább végezve a feladatukat, ritkítják a megmaradt emberiséget is: