Megtámadott két biztonsági őrt egy 20 fős migráns horda. A nyakon szúrt őr most is életveszélyes állapotban van.

rendorokre-tamadtak_Fotor.jpg

Egy bevándorló olyan helyre akart belépni egy spanyol menekültügyi központ irodájában, ahova csak a személyzet léphetett be, hiszen ott a befogadáshoz szükséges engedélyeket tárolták. Ezért két biztonsági őr megállította őket.

Szóváltás, majd dulakodás alakult ki, amikor a támadó értesítette társait, akik már botokkal, késekkel felfegyverkezve érkeztek az irodához. A biztonsági kamerák felvétele alapján a rendőrség megállapította, hogy összesen húsz bevándorló vett részt a brutális támadásban.

A túlerővel szemben a biztonsági őrök rendőri segítséget kértek, akik perceken belül megérkeztek az irodához, ekkor a bevándorlók velük szemben is támadólag léptek fel, ezért rendőrségi kutyákat alkalmaztak velük szemben. Így sikerült mind a húsz támadót a helyszínen elfogni.

Mindkét őr súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett, a többszörös töréseken kívűl az egyik őrt vesén szúrták, a másikat nyakon. A vesén szúrt őr már túl van a közvetlen életveszélyen, de a sérült veséjét eltávolították. A nyakon szúrt férfi még most is közvetlen életveszélyben van, mivel a szúrás a nyelőcsövén és a légcsövén is keresztül haladt.

Forrás: elmundo.es

Forrás