Megtámadott futónő: Szex után megölt volna a szatír

Kendőzetlen őszinteséggel beszélt megtámadásának legfélelmetesebb pillanatairól Makai Viktória. A futónő fejében az is megfordult: a szőke óriás nem ereszti el őt élve, akkor sem, ha megkapta, amit akart.

Kendőzetlen őszinteséggel beszélt megtámadásának legfélelmetesebb pillanatairól Makai Viktória. A futónő fejében az is megfordult: a szőke óriás nem ereszti el őt élve, akkor sem, ha megkapta, amit akart.

Könnyen lehet, hogy a kiváló pszichológiai érzékének köszönheti az életét a kétgyermekes családanya, akit október 14-én támadott meg, s próbált szexre kényszeríteni egy ámokfutó a X. kerületi Jászberényi út mentén. Makai Viktóriát negyven percen keresztül terrorizálta a közelben dolgozó H. István, ám a nőnek még a szexuális erőszak kísérlete közben is sikerült szóval tartania a férfit.

1698433_n3668373-marosfalvi-peter-zsarum

A szatír a helyszínen hagyta a táskáját és a nadrágját is © Zsaru magazin

Letolt gatyával szabadkozott az óriás

Mint arról a Bors beszámolt: a futónőt az otthonától pár száz méterre érte utol a két méter magas férfi. A törékeny nőt lerántotta, majd többször is brutálisan megverte, ököllel ütötte az arcát.

– Lerángatta a nadrágomat, majd a sajátját is és próbált közösülni, de ő is szembesült azzal, hogy az erekciója és a péniszének a mérete sem segítette ezt a folyamatot – mondta lapunknak Viktória. A családanya a történtek után kampányt indított a nők elleni erőszak ellen, Viktória a Sportágválasztó Magazinban a sérüléseiről készült fotókkal és a sokkoló események átbeszélésével igyekszik erőt adni sorstársainak. Amint elmondta: a férfi eleinte befogta a száját, aztán a legváratlanabb pillanatban sikerült mégis beszélgetésbe bonyolódniuk.

– Elkezdte mondani, hogy sajnálja és hogy bocsánatot kér, de azt is mondta, hogy majd neki ez mennyire rossz lesz, hogy ezt megteszi. Olyan volt, mint akinek megesett saját magán a szíve – emlékezett Viktória, aki figyelemelterelés céljából a korábbi sérelmeiről kezdte faggatni a férfit. Arról, hogy bántották-e, s el tudja-e képzelni, hogy ő most mit érez.

1698435_kepernyofoto-2018-11-08-172004.j

Viktóriának még most is kettős látása van, a szemét hatalmas erejű ütés érte

Alig látott valamit a külvilágból

A 37 éves férfi azt szerette volna, ha Viktória orálisan kielégíti, majd ugyanilyen módon ezt viszonozni is kívánta. H. István ekkor anyaszült meztelen ült a földön, de a térdelő Viktórián sem volt már nadrág.

– Ha megpróbáltam volna támadni, akkor pár másodperc előnyöm lett volna a menekülésre. Fizikai erőt éreztem magamban, de az életembe kerülhetett volna, ha utolér. Az egyik szemem annyira be volt már gyógyulva, hogy nem láttam, a másikon is csak egy kicsi részt – mondta Viktória, aki úgy érezte, hogy ha a támadója megkapja, amit akar, nem hagyja életben. Végül Viktória helyszínre érkező férje vetett véget a szörnyű perceknek.

1698431_1689132-takarni-h-istvan-37-bsx.

H. Istvánt előzetes letartóztatásba helyezték. A hatalmas termetű férfi a napokban ügyvédet váltott © Bánkúti Sándor

Elmarad a szembesítés?

Makai Viktória tegnap a Borsnak elmondta: a héten járt a rendőrségen, ahol egy fotóról azonosította támadóját. Egy törvénymódosítás lehetővé teszi, hogy a személyes szembesítés elmaradjon, így Viktóriának talán nem kell újra találkoznia a rémmel. A futónőnek még most is kettős látása van, és egyelőre csak reméli, hogy ez elmúlik, és nem hat ki a sportkarrierjére.

Munkahelyi buliból indult erőszakolni

H. István egy közeli boltban dolgozott, minden reggel mosolyogva köszönt Viktóriának és a gyermekeinek. Mint kiderült: a támadást egy munkahelyi ünneplés előzte meg, ahol István alkoholt is fogyasztott.

A Zsaru Magazin szerint a boltvezető éppen akkor kapott üzenetet H. István feleségétől, amikor már a rendőrök is ott tartózkodtak. A nő arról érdeklődött, hogy a férje miért véresen érkezett haza. A rendőrségnek innen már könnyű dolga volt, egyenes útjuk vezetett a támadó otthonához, ahol szürreális kép fogadta őket.

H. Istvánt a kamrában, a hűtőszekrény mögé lapulva találták meg teljesen csupaszon. A combján karmolásból, védekezésből eredő sérülések éktelenkedtek. Információink szerint a letartóztatott H. István a napokban ügyvédet váltott.