Megtalálták a rák Achilles-inát: véget érhet a rettegett betegség kora!

A Stanford Egyetem forradalmi eljárása az áttéteket is megszüntette! “Nincs többé áttét!”, a tumorok felszívódtak a kísérleti alanyok szervezetében. Idén már zöld utat kaphat a kezelés!

Felzabálja az áttétes rákot is az új kísérleti injekció: idén már embereken is tesztelik! 90 alanyból 90 felgyógyult!

A Stanford Egyetemen 2018-ban kifejlesztett szerről rengeteg cikk jelent meg, még a szakmai berkekben is óriási a várakozás, és a remény azt illetően, hogy hamarosan végleg leszámoljanak a rettegett betegséggel.

Az Egyesült Államokbeli Stanford Egyetemen pozitív eredményeket értek el olyan egereknél, melyek emlő-,vastagbél-és bőrrák betegségben szenvedtek.

A kísérlet teljes siker volt: 90-ből 90 egeret sikerült teljesen kigyógyítani a rákból.

Eltűntek a rákos daganatok

A módszer lényege, hogy közvetlenül a rákos daganatba fecskendeznek be egy immunerősítő szert: az injekció1 mg DNS-t és 1mg antitestet tartalmaz, ami segíti a szervezetet a rák elleni küzdelemben, mert aktiválja a T-sejteket.

Olyan egereknél, amelyeket úgy tenyésztettek, hogy mind a tíz mellüknél kialakuljon a rák, szintén reagáltak a kezelésre. Az első rákos daganat kezelése gyakran megakadályozta,hogy a jövőben is kialakuljon,ezzel jelentősen megnövelték az állatok élettartamát.

Az eljárás reményt adhat az olyan előrehaladott rákos betegeknek is, akiknek a tumor már szétterjedt testük más részeire is.

Viszont az injekció csak az azonos típusú rák ellen hatékony, ezért a melldaganat elleni injekció nem gyógyír egy jövőbeli vastagbélrák ellen.

Tovább kutatják a rák elleni injekciós kezelést…

Ez az injekciós kezelés megvédheti azokat az embereket is, akik genetikailag hajlamosak a rákos megbetegedésekre – például azok, akik Jolie génnel rendelkeznek – mondják a kutatók.

Az egyik típusú injekciós kezelés már most pozitív eredményeket mutatott embereken is, a többi még tesztelés alatt áll.

Mindenki reménykedik, hogy most végre tényleg megtalálhatták az ellenszert, és véget érhet végérvényesen a rettegett betegség kora…

Forrás