Megöljük az emberiség felét: Jan van Helsing új könyve

A_CIKK_SZÖVEGÉNEK_FELOLVASÁSA
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Viharos időkben élünk – és ez így van rendjén. Végül is valami még is mozog ebben a bárkában! És ha valaki azt állítja, hogy éppen ránk tört – a Corona – ezek valóban hülyék. Több mint húsz éve írok erről a témáról könyveket, nevezetesen , hogy a világon létezik egy olyan hatalmas embercsoport, akinek egyértelműen célzott célja: az Új Világrend. Emlékszel David Rockefeller 1994-es nyilatkozatára?

„A globális felfordulás elején vagyunk. Csak egy nagy válságra van szükségünk, és a nemzetek elfogadják az „Új Világrendet”.

Pontosan pontosan ez van most. Tehát nem véletlen az egybeesés … Amit most tapasztalunk, ez csak a kezdete, ezt a balliberális eszmével meghülyített mainstream újságíróink ” összeesküvés elméletnek ” hívják. Most ezt gyakorlatban a saját bőrükön tapasztalhatják. De ezt sem fogják újra megérteni. Sajnálnunk kell őket?

Nem nincs velük együttérzésem ! És azokkal sem, akiknek most a világ összeomlik, azokkal az emberekkel, akik mindig is úgy éltek, mintha a jelek nem lennének ? A tudatlanság néha fáj … a „Jelentések könyvében a János kijelentésében, az iszlám próféciáiban, a Mormon könyvében vagy a Majában találjuk. És az elmúlt 100 év látnokaival …

2020. március 20-án nyomtatásra került a könyvem, amelyben nemcsak közzétettem, hanem hosszú előszóval és mindenekelőtt egy interjúban a Hannes Bergerrel „Whistleblower” , kifejezetten arról beszélünk, mi lehet a háttérben és kik állhatnak mögötte a Corona-válság gerjesztésénél:

“Megöljük az emberiség felét – és ez gyors lesz!”

Tavaly nyáron és ősszel két interjút készítettem Hannes-szel a Deep State- rol, Donald Trump titkos terveiről, a küszöbön álló pénzügyi összeomlásról stb. Minden alkalommal, amikor ez történt, a világ népeit világháború sújtotta, amely összeomláshoz vezetett.

Legalábbis így nézett ki kívülről. Ugyanakkor fordítva volt. Megrendeztek két világháborút , amellyel elrejthették a pénzügyi összeomlást. És mi történik most? Miután Donald Trump ismételten megtagadta Irán megtámadását , de Oroszország és Észak-Korea sem támadta, így a háború nem valósulhatót meg.

Tehát valami mást kellett kitalálnia. És beismerem, hogy ragyogóan csinálták.

Nem számít, milyen gazdasági szempontokkal szembesülünk most – a vállalati csődöktől, a tömeges elbocsátásokig a kisebb vagy nagyobb összeomlásokig – a vírus a felelős. Zseniális! Egy csapással több madarat ölsz meg, és az emberek olyan ostobák, hogy nem vesznek észre semmit!

Erről bővebben az új könyvemben, amely – ha a nyomdát nem akadályozzák még – április első hetében megjelenik.

Csak egy rövid megjegyzés: 2019 közepe óta három német milliárdostól tudom hogy 2020-ra valami “rossz” várható.

Egy politikus, aki egy német párt egyik legmagasabb pozícióját töltötte be 2019 nyaráig és most egy magas szintű közszolgálati státuszt vállalt, azzal indokolta önkéntes áthelyezését:

“Nem akarok részt venni abban, ami 2020-ban történik Németországban. ”

Srácok, nem történik soha semmi véletlenül. A tervezettet nem osztják meg velünk és mindenkivel.

Ha azonban ismeritek könyvemet és a két videómat, akkor észrevehetitek, hogy az élet így egyszerűen nem folytatódhat. Kedves olvasóim, az illuminátusok közel vannak a céljukhoz! És nagyon valószínű, hogy ezt most el is fogják érni:

küszöbön áll a készpénz tilalma, az oltási kötelezettség, sőt ma a „Spiegel“ szerkesztője tegnap azt mondta: “Szükségünk van egy világkormányra!”
(et tőlem a fordító)

Csak azt tanácsolhatom, hogy vegye mindenki komolyan. Nem a vírust értem ez alatt, ezt- kezelheti vagy immunizálja az immunrendszere. Nem, erről beszélek, hanem arról ami jön. Ha szükséges, olvassa el újra a „Harmadik világháború” című könyvemet.

A próféciák mindent leírnak, ami most jön, az apokalipszis csapásai egy (pestis) ez csak a kezdet.

Gondoskodjon mindenki a maga élelmiszer tartalékjáról, rendelkezzen be önvédelemre , ha lehetősége van egy második otthonra a hegyekben vagy valamely szigeten. Kommunikáljunk embertársainkkal , szomszédjainkkal , a

közösségben és, a szomszédságban élő emberekkel. És természetesen belsőleg: meditáció, a test nyugodt állapotban tartása, belső erő a te magasabb éned …

Tehát: Ne tévesszen meg semmi, tartsd meg hideg gondolkodásodat és cselekedj tudatosan.

Tisztelettel Jan van Helsing

A könyv megvásárolható német nyelven az alábbi linken :

Jan van Helsing: Megöljük az emberiség felét

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel