Megkínoztak és megyilkoltak egy háromévest, a két támadó még csak alsó tagozatos


Szörnyen felkavaró eset járta be a minap a világsajtót: épp azon a napon, amikor egy gyerekgyilkos védelmében ítéltek egy nőt börtönbüntetésre, egy dél-afrikai kisvárosban holtan találtak egy hároméves gyermeket, egy kilométerre otthonától. Élettelen testét Gueteng városában, egy csatornában találták meg. A legborzasztóbb az egészben, hogy a kisgyermekkel két alsó tagozatos fiatal végzett, akik alig voltak idősebbek nála.

1807293_1769484-boszorkanysag.jpg

A kép illusztráció

A két támadó hét- és nyolcéves volt, és nem sokkal az eset után egyből beismerték tettüket.

A fiúk elmondásuk szerint megkötözték, és kövekkel ütlegelték a háromévest.

Ezután lelökték őt egy meredek dombról, állítólag ekkor csapta szét a fejét egy kiálló kövön.

A fiúk állításuk szerint rettenetesen megijedtek, amikor meglátták a hatalmas vágást a kisgyermek koponyáján. Próbálták felébreszteni, de ekkor már nem reagált semmire.

Bár a gyermekek elismerték a gyilkosságot, a hatóságok szkeptikusak az üggyel kapcsolatban. A gyermek holttestét valamivel odébb, egy zsákban találták meg, és többen nehezen hiszik el, hogy a két alsós gyermek csomagolta be, majd cipelte odébb a holttestet.

A kisfiú apja biztos benne, hogy egy felnőtt keze is a dologban van, egyetlen kérdése pedig annyi lenne hozzá, hogy miért nem őt ölte meg inkább kisgyermeke helyett.

Forrás


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük