Meghalt a fiatal nő, akit arab exbarátja szerelemféltésből felgyújtott

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Egy hónappal kórházba kerülése után belehalt súlyos sérüléseibe az a 35 éves bécsi nő, akire volt barátja, egy egyiptomi férfi rágyújtotta a dohányárus trafikot. A rendőrség emberölés miatt őrizetbe vette az arab férfit.

A 35 éves áldozat egy bécsi újságárus pavilonban dolgozott, amikor március 5-én egy középkorú férfi berontott hozzá, benzinnel lelocsolta majd felgyújtotta a trafikot. Nadine W-t a kiérkező mentők súlyos, életveszélyes égési sérülésekkel szállították kórházba, de még el tudta mondani a rendőröknek, hogy volt barátja, a 47 éves egyiptomi Ashraf A. követte el a bűncselekményt – számolt be az osztrák Kurier online kiadása.

Ezt igazolták a trafikra felszerelt térfigyelő kamera felvételei is – erősítette meg a bécsi rendőrség.

Kiderült az is, hogy a féltékeny muszlim férfi másfél évvel ezelőtt elrejtett egy lehallgató készüléket is a trafikban, hogy le tudja hallgatni volt barátnője telefon- és magánbeszélgetéseit.

A megégett nő családja időközben adománygyűjtő kampányt indított, hogy anyagilag is segítsék Nadine W. visszatérését az életbe. A kampány során 46 ezer euró gyűlt össze, melyet a tragikus esemény után egy, a nők jogait védő civil egyesületnek utalnak majd át.

Forrás …

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaEgészségVideókTeljes adások

Oszd meg a cikket ismerőseiddel