Meggyilkolták a koronavírus-kutatót, aki fontos tudományos áttörés előtt állt – Kinek állhatott az útjában?

meggyilkoltak egy koronavirus kutatot aki fontos tudomanyos attöres előtt allt kinek allhatott az utjaban

Meggyilkoltak egy amerikai kutatót, aki „nagyon számottevő áttörés” előtt állt a koronavírus kutatásában – írja a CNBC a pennsylvaniai hatóságokra hivatkozva.

A 37 éves Bing Liut lőfegyverrel ölték meg, a nyakán és a fején találtak lőtt sebet. Bing a University of Pittsburgh School of Medicine kutatója volt, otthonában találtak rá a holttestére.

„Bing nagyon fontos felfedezés előtt állt, melynek segítségével a SaRS-CoV-2 sejtjeinek működését jobban megérthettük volna” – írja az egyetem a tragédiát kommentálva. Hozzáteszik: mindent megtesznek azért, hogy a tudós munkáját folytatni tudják.

Egy órával Liu Bing holttestének felfedezése után egy ismerősét, Hao Gut is holtan találták autójában alig másfél kilométerre Bing otthonától.

A rendőrség állítása szerint, Hao végzett Binggel, majd öngyilkos lett. A hívatalos verzió az, hogy indíték szerelmi féltékenység lehetett, a hatóságok szerint nem áll összefüggésben a gyilkosság Bing tudományos munkájával.

Azonban mi akik már régebb óta követjük a világ eseményeit, túl sok hasonló “véletlen”, vagy öngyilkosságnak elkönyvelt esetet láttunk már, amikor valaki keresztezte az útját a világ irányítóinak, akik egy megszabott terv szerint haladnak előre.