Megdöbbentő üzenet Celion Dion gender-semleges: New (world) Order propagandareklámja

f5

Celine Dion is csatlakozott a ‘globalista értéksemleges elit’ azon táborához, akik hírességek közvetítésével próbálják megváltoztatni a társadalmat és felülírni a természet törvényeit.

Most már Celine Dion is a gender-ideológiát, a nemi identitászavart hirdeti és erősíti, mely különösen veszélyes gyermekek telkintetében, hiszen a nemi identitás gyermekkorban mindekinél fejlődőben és kialakulóban van. Ráadásul Celine Dion éppen gyerekeknek készített divatmárkájának népszerűsítésére szánja a reklámot. Nem burkoltan ennél sokkal komolyabb üzenettel.

Bárki meg fogja érteni, aki megnézi vagy véletlenül találkozik szembe a reklámmal. Gendersemleges rémálom vagy tényleg ez a jövő új világrendjének egyik sarkalatos pontja.

A reklám azzal kezdődik, hogy biztonsági őrök bilincselik meg Celine Diont azért, mert betört valahová. Hogy mi történt, azonnal kiderül, ahogy 1 órával korábbra visszapörgetik a történetet.

f2.jpg

Gyermekeink valójában nem a mi gyermekeink.” – hangzik el.

Mind csak szemek vagyunk egy soha véget nem érő láncban. Ami az élet.
Számunkra ők jelentenek mindent. De valójában mi csak töredékei vagyunk az ő univerzumuknak.
Mi. Mi lemaradunk a múltról.
Ők. Ők a holnapról álmodnak.
Talán bízhatunk bennük a jövőre nézve.
De ennek lefolyása mindig is az ő döntésük lesz.”

f1.jpg

Majd ezután valamiféle semleges nemű szimbólumokat szór szét mindenkire Celine Dion és mostantól már nem kék és nem rózsaszín, nem kisfiú és kislány babák sorakoznak az újszülöttek kiságyaiban, hanem NEW ORDER (Új Rend) feliratú és egységes jelzésű  ✚ gendersemleges babák.

Celine Dion korábban már egy CNN-nek adott interjújában is beszélt arról, hogy iker fiai a Disney Worldben sokkal inkább szerettek volna a lány Minnie-egérnek öltözni, mint fiú Mickey-egérnek.

Dion-Interview.jpg

 

Először lehet, hogy össze vannak zavarodva, de utána ráébrednek, hogy ez így teljesen rendben van. Hogy miért van rendben ez teljesen? Mert beszélgetnek és megtalálják önmagukat.”

f3.jpg

Az erre a projektre létrehozott cég és márka neve: CELINUNUNU

és már több bizarr és sokkoló kijelentést is tettek:

f4.jpg

A divatnak meg van a hatalma, hogy alakítsa az emberek agyát.

Mi megpróbáljuk alakítani minden emberi lény jövőjét. Találd meg a saját egyéniségedet!

Új rendet, mint egy új koncepciót hozunk el a világba.”

(“Fashion has power to shape people’s mind. We’re trying to shape the future of all human beings. Find your own individuality.” “We bring a new order as a concept into the world.”)

De ezek szerint gőzerővel nyomul a gender-lobbi, mely a nemzetek felett álló háttérhatalom egyik legfontosabb támadó ereje, hiszen a jövőben egyszerre fogják támadni a nemi identitást, a nemzeti identitást, a család intézményét, mely alig titkolt terveikben leírva, valamint céljaik megvalósításának útjában áll.

Nem Celine Dion az első tagja azon hírességeknek, akik már gendersemleges ideológiában nevelik gyermekeiket és terjesztik az új irányelvet. Több híresség is fiú gyermekét lány ruhákba, kislányát fiúnak öltöztetve járatja és mutatja a nagyvilágnak….

Originally posted 2018-11-17 08:50:17. Republished by Blog Post Promoter