Még sosem készült ilyen jó fotó szellemről: a gyászoló asszony állítja, fia van a képen – fotó

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Egy gyászoló atlantai édesanya, Jennifer Hodge két évvel ezelőtt veszítette el fiát, akivel drogtúladagolás végzett. Jauár 5-én lányával közösen tévéztek a nappaliba, amikor a konyhába kihelyezett biztonsági kamera jelezni kezdett.

A rendszer az 51 éves asszony telefonjára küldte az üzenetet, miszerint emberi mozgást észlelt a helyiségben. Amikor megnézték a fotót, amit csatolt a kamera, nem hittek a szemüknek.

Egy áttetsző árny suhant át a képen, ami pont úgy nézett ki, mint a fiatalon elhunyt fia. Anya és lánya azonnal beszaladt a konyhába, de addigra már nem láttak semmit. A fotón azonban szerintük egyértelműen látható, ki látogatta meg őket.

– Úgy érzem, hogy csak tudatni akarta velünk, hogy békére lelt. Ez egy kicsit megkönnyíti az elengedést, de még mindig nem tudok beletörődni, hogy miért kellett ennek így történnie – mondta Hodge, aki még mindig nem tért magához a sokktól.

Robbie Hodge 23 évesen halt meg, feltehetőleg hamis Xanax végzett vele, de nem zárták ki a heroin túladagolást sem.

(via Mirror)

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel