Még a Harvard Egyetem is kutatta a magyarul beszélő Dél-Amerikai törzs nyomait!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Ecuador dzsungeleinek mélyén évtizedes titkok rejlenek. Móricz János elhallgatott felfedezése pedig az egész világot megrengetné, hogy teljes egészében nyilvánosságra kerülne!

Létezhetett és talán még most is létezik egy oylan titok Dél-Amerika őserdeiben, ami a magyarsággal, és a világ legidősebb civilizációjával, és a beszélt, valamint írott nyelvvel kapcsolatos.

Egy titok, amit teljes egészében soha nem hoztak nyilvánosságra, ugyanis az argentin hatóságok és régésztársadalom nyakig benne volt abban, hogy ezt elhallgattassák.

Móricz János régész és kutató ugyanis olyan régészeti feltárást csinált, amely során régészeti nyomokra és bizonyítékokra bukkantak egy prekolumbián kultúrával kapcsolatosan.

Ez pedig teljes mértékben keresztülhúzta volna Amerika hivatalos történelmét is, de a világ történelmébe is “belerondított” volna.

Ez egy olyan jelentőségű dolog, amivel kapcsolatban maga a Harvard Egyetem is érdeklődött.

Amerika ugyanis fel kívánta tárnia múltat, azonban amikor kiderült, hogy semmi sem az, amik látszik, és az amerikai öntudatba, és az ősi hagyományokba, valamint a történelmi tényeibe vágott volna lyukat a felfedezés, módszeresen szabotálták az egészet.

1966-ban az ecuadori Akadémia, mely több történészt bízott meg Ecuador történetének megírásával, a megbízást felfüggesztette, miután meggyőződött Móricz állításainak helyességéről.

Móricz János ugyanis nemcsak, hogy rábukkant egy magyarul is értő és beszélő, magyar tőszavakat használó civilizációra, de felfedezett egy oylan ősi barlangot, ami a magyarokhoz lehet köthető.

Legalábbis a mesterségesné kialakított folyosók hatalmas üregekbe, termekbe vezettek, és az egyik ilyen terem tele volt aranylemezekkel, melyek a feljegyzések szerint a székely rovásírásra hasonlítottak leginkább.

A végső titok tehát feltételezhetően az volt, hogy már jóval Amerika őslakossága előtt élt itt egy törzs, még a prekolumbián kultúrát is megelőzve.

Vagyis Amerika nem az amerikaiaké volt, vagy legalábbis egy ősi civilizáció közbenjárása nagyon nagy hatással lehetett Amerika őslakosságának közösségére, fejlődésére, kultúrájára…

Amerika pedig addigra már felépítette a maga kis vízióját saját történelméről, és arról, hogy milyen dicső és büszke nép voltak.

Egyúttal a szőnyeg alá söpörték a legnagyobb népirtást, amit az indián őslakosok ellen elkövettek…

Móricz János felfedezése pedig mindent megváltoztatott volna, újra felszínre hozta volna az eltemetett múltat, és alapjaiban kérdőjelezte volna meg azt, hogy Amerika létrejötte miként és hogyan is történhetett.

Az ősi, magyarul beszélő törzs tagjai ugyanis váltig állították, hogy egy messziről érkezett nép leszármazottai, tehát egy olyan akár ősmagyarnak gondolt nép látogathatta meg Amerikát, ami jóval Kolumbusz előtt megtehette első lépéseit a kontinensen!

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel