Médiában dolgozók tálaltak ki: így manipulálja a társadalmat és a világot a gyógyszeripar

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Megmondják, miről írjunk, mit hazudjunk az embereknek! Már rég nincs etika, nincs erkölcs!” A gyógyszeriparnak sokkal nagyobb befolyása van a világunkra ma bármely más iparágnál.

Az olajipar, a fegyveripar eltörpülnek mellette. Betegek ugyanis mindig voltak, vannak és lesznek. Az egyre károsabb termékeket gyártó élelmiszeriparnak és a mérgező környezetnek köszönhetően pedig egyre többen lesznek.

A kemoterápia, a megfázás elleni gyógyszerek, a kivizsgálások, injekciók igazi aranybánya a gyógyszeriparral szoros szövetségben lévő fehér köpenyes “bűnözők” számára. Azért az idézőjel, mert akinek nem inge, ne vegye magára.

pirulak-halalos-585x390.jpg

Bár kevesen vannak, de vannak még tisztességes orvosok…

A média munkatársai több ízben is kitálaltak az elmúlt években, hónapokban. Borzalmas dolgokról meséltek, amik egyes gyógyszeripari szereplőkig nyúlnak vissza.

Egy meg nem nevezett médiában dolgozó cikkíró ezt nyilatkozta:

“Az volt a fontos nekik, hogy a termékről beszéljek, pontosabban írjak. A tényeket alapul véve. A végén már én voltam nyomás alatt, mert túlságosan őszintének találták a cikkemet, ezért újra és újra át kellett dolgoznom”

“Kerek-perec megmondták, hogy mit várnak el, és miről írjak a cikkben. Olyan volt, mintha csak tollba mondták volna a szöveget. Megírtam, nem volt más lehetőségem, mert nem tehettem volna mást. Azóta is szégyellem!”

– írja egy másik.

Az ipar így működik. Ezt mindenki tudja, amolyan nyílt titok az egész. Egy elvárásrendszer van a színfalak mögött – említi egy másik, névtelenséget kérő médiamunkás.

A helyzet az, hogy kilóra megvan mindenki és minden média véve.

A közvéleményt a gyógyszeripari cégek pedig úgy befolyásolják, ahogy csak akarják.

Nem véletlen, hogy a tévében futó reklámok több mint fele is valamilyen gyógyszeripari termék.

A cégeket a profit érdekli, és a negyedése jelentések.

Vagyis nem érdekli őket, hogyan hazudunk, hogyan hallgatunk el bizonyos kínos információkat, vagy akár az adott készítmények mellékarásait.

Ők adják a megrendelést, és elvárják a kellően pozitív reklámot még akkor is, ha súlyosan egészségkárosító az, amit megpróbálnak az egészséget kereső társadalomra rásózni, vagy a reménytelen, gyógyulni kívánó betegekre.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel