Maszturbációs szabadnapot vezetett be egy brit cég

Egy LELO nevű brit cég felmérést készített, amelynek eredménye egyértelműen kimutatta, hogy az – egyaránt párban és egyénileg elért – orgazmus felturbózza a dolgozók teljesítményét.

Ennek köszönhető, hogy miközben más cégek nem mindig nézik jó szemmel a hasraütésszerűen kivett szabadnapokat, A Lelónál arra ösztönzik az alkalmazottakat, hogy igenis szánjanak időt az önkielégítésre.

1703934_pexels-photo-1024797.jpg

Illusztráció

A cég egyébként nem meglepő módon szexuális termékek forgalmazásával foglalkozik, és ezzel a megmozdulásával ez az első vállalat, ami bevezette az „önszerető napokat”. A dolgozókat arra buzdítják, hogy ezeken az extra szabadnapokon elégítsék ki magukat szexuálisan, és a lehető legtöbb orgazmust érjék el.

A Lelo vezetősége hisz benne, hogy ezzel a rendszerrel a munkatársak boldogabbak lesznek, kevésbé stresszelnek majd, és hatékonyabban fognak dolgozni.

1703932_pexels-photo-372020.jpg

Illusztráció

Annak érdekében, hogy ezeket a napokat indokoltan megkaphassa mindenki, a Lelo 2000 brit állampolgár bevonásával készített felmérést, amiből kiderül, mi teszi őket boldoggá. Az eredmény elég egyértelmű lett: a válaszadók 78%-át az orgazmus teszi igazán boldoggá – legyen az egyedül, vagy partnerrel elért.

Kiderült továbbá az is, hogy a megkérdezettek 66%-a képes lenne hatékonyabban dolgozni, ha orgazmust élhetne át, illetve 40%-uk úgy tartja, hogy akár öt napig is eltarthat az orgazmus okozta boldogság.