Mars: Cydonia régió: az előző emberiség által épített ősi romváros nyomairól hallgat a NASA?

Minden idők legnagyobb eltusolása lehet: az emberi civilizáció múltja egészen a Marsig vezet vissza? Ember előtti humanoid kolónia építményei a Vörös bolygón? Eltitkolt NASA akták.

A Marssal kapcsolatban rengeteg különféle teória, elmélet kering, főleg arra vonatkozóan, hogy volt-e valaha élet rajta.

Ha pedig igen, akkor milyen komplexitású.

Előbbire az elmúlt években választ kaptunk: BIZTOS, hogy voltak rajta hatalmas óceánok, szerves biológiai aktivitás.

Arról viszont heves vita folyik, hogy kifejlődött-e rajta egy értelmes civilizáció is.

A NASA azt hangoztatja, hogy ennek nincs nyoma, a valóság azonban az, hogy a Mars vörös porvidékei hemzsegnek az egykori civilizációs nyomoktól.

Hatalmas dómok, kupolák, épületek maradványai hevernek a homokba süllyedve.

Párhuzamos utcákból álló egykori városok romjai sejlenek fel a műholdas képek némelyikén.

Sőt, a Mars sarkvidékein még ma is olyan struktúrák jelennel meg a felszínről készült felvételeken, mintha fák, erdők borítanák a területet, hatalmas tavakkal.

Ezek nem létét sem cáfolta a NASA, igaz nem is erősítette meg őket.

A Marssal kapcsolatban sokaknak az a gyanúja, hogy valamit nem mond el NASA. Mégpedig azt, hogy a Cydonia régióban mit is fedeztek fel.

Ez a legvitatottabb területe a Vörös szomszédunknak.

Nem véletlenül: háromszög alakú tárgyak, utak, jelzőobjektumok, több nagy piramis és egy óriási marsi arc található itt. A legendás marsi arcról számos felvétel készült, ám a frissebb felvételeken már alig hasonlít egy arcra, ezért a NASA is cáfolta az arc elméletet.

Ugyanakkor arról mélyen hallgattak, hogy az első mars arc fotó óta rengeteg marsi por rakódott rá a struktúrára, így sokak véleménye szerint egyszerűen arról van szó, hogy belepte a marsi homok…

A Cydonia régió tereptárgyainak elhelyezkedése hasonlít az egyiptomi gízai fennsík elhelyezkedésére.

Derékszögek, 30 fokban elforduló útszakaszok, egymásra merőleges irányzékok: egyértelmű, hogy a természet NEM dolgozik derékszögekkel, és az is nyilvánvaló, hogy ezek mesterséges alkotások.

Némelyik piramis kezdeményen jól látszik, hogy valami igen simára csiszolta a felületét…

A Város talán 20 kilométernyire fekszik az Arctól, nyugat – délnyugati irányban. Szabályos utcahálózata van és belsejében éles szögű formációk látszanak, amelyek a természetes kialakulás ellen szólnak.

Ebben a Városban található az Erőd, amely egy csúcs nélküli piramis és így látni engedi a belsejét is. A Piramisok a város határában állnak, közülük a legnagyobb, a D&M piramis, ötoldalú.

Egy olyan felvétel is előkerült, ami a Japánban található Kofun Era építményre kísértetiesen hasonlított. pedig ez a Marson készült…

A NASA számára egyre nyilvánvalóbbá vált a titok az elmúlt évtizedek kutatásai során: egy olyan alternatív idővonal és civilizáció nyomai és múltja rajzolódott ki, ami mindent megváltoztathat…

Ezt azonban soha nem hozták nyilvánosságra, noha számos nyom utal rá, hogy titokban űrmissziókat szerveztek a Marsra.

Forrás

Originally posted 2019-02-27 16:25:01. Republished by Blog Post Promoter