Már elkezdődött a népességcsökkentés, de a COVID-19 csak a monitorozó csapás volt

m r elkezd d tt a n pess gcs kkent s 8211 bizony t k OIdZv4VET M

Nem elmélet, nem filozófia, nem összeesküvéselmélet, hanem a nyitott szemmel és elmével járóknak világos tény.

A COVID-19 koronavírus járvány is jól rámutat erre. Független kutatások szerint egyértelmű, hogy a koronavírust, az Egyesült Államokban fejlesztették ki. Azt is pontosan meghatározható, melyik laboratóriumban és onnan, hogyan juttatták el Vuhan területére. Több ezer dokumentum bizonyítja, hogy a főkolompos a rejtett pénzhatalmi világelit irányításával, Bill Gates volt személyesen az egyik legfőbb közreműködő.

Azonban lehet, hogy most még csak egy főpróbát láthattunk. Tesztelték a vírus terjedését és ami még ennél is fontosabb, tesztelték az emberek reakcióját. Pontosan felmérték, melyik földrészen, melyik államban hogyan reagáltak, illetve hogy az adott államok kormányai és hatóságaik, milyen mértékben tudtak védekezni.

Látva, hogy a COVID-19 milyen elképesztő hatást fejtett ki az társadalomra, a gazdaságra és az egyénekre is, akkor elképzelhetjük milyen szörnyű következményei lesznek, amikor a tényleges akciót végrehajtják.

A COVID-19 tökéletesen megfelelő volt, hogy mindent feltérképezzenek és ez alapján a valódi céljukat megvalósító akciót, úgy tervezhessék azt meg, hogy semmi sem állíthassa meg őket.

A Népességcsökkentés valójában már elkezdődött,,, … Ennek bizonyítékai jól láthatók az alábbi tényfeltáró műsorban:

Ha még lennének kételyek, ajánlom az alábbi videó megtekintését is: