Már Brüsszel utcáit járja a kormány kisteherautója, Brüsszelben be akarják tiltani kampányt

A bevándorláspárti politika veszélyeire hívja fel a figyelmet

Már Brüsszelben van a kisteherautó, amin a kormány azt üzeni a brüsszelieknek, Európában százak haltak meg terrortámadásokban.

Már Brüsszel utcáit járja a kormány kisteherautója, amelyen a bevándolást támogató brüsszeli politika következményeire hívja fel a figyelmet. Miközben Guy Verhofstadt szerint szükség van a bevándorlásra, több százan vesztették életüket terrortámadásokban – írja és mutatja Magyarország Kormánya Facebook oldala.

Már Brüsszel utcáit járja a kormány kisteherautója, amelyen a bevándolást támogató brüsszeli politika következményeire…

Gepostet von Magyarország Kormánya am Mittwoch, 5. Dezember 2018

Kölcsönkenyér visszajár, mondhatjuk, Verhofstadt ugyanis Magyarországon furikáztatta plakátját, melyen Orbán Viktornak szólt be.

Megfelelő választ adunk azokra a politikai támadásokra, amelyek Magyarországot érték – kommentálta nemrég a kisteherautós üzenetet Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

Brüsszelben be akarják tiltani a kormány kampányát

Brüsszelben cenzúra van, a kormány kampányát beakarják tiltani – jelentette ki Dömötör Csaba.

A Fideszes politikus egy videóüzenetben tette közzé, hogy tegnap a belga rendőrök megállítottak egy teherautót, amin a kormány plakátja van és arra kényszerítették a sofőrt, hogy szedje le a feliratot.

A kormány azonban ragaszkodik ahhoz, hogy a magyar álláspont is megjelenjen – mondta többek közt a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.