Már Brüsszel utcáit járja a kormány kisteherautója, Brüsszelben be akarják tiltani kampányt


A bevándorláspárti politika veszélyeire hívja fel a figyelmet

Már Brüsszelben van a kisteherautó, amin a kormány azt üzeni a brüsszelieknek, Európában százak haltak meg terrortámadásokban.

Már Brüsszel utcáit járja a kormány kisteherautója, amelyen a bevándolást támogató brüsszeli politika következményeire hívja fel a figyelmet. Miközben Guy Verhofstadt szerint szükség van a bevándorlásra, több százan vesztették életüket terrortámadásokban – írja és mutatja Magyarország Kormánya Facebook oldala.

Már Brüsszel utcáit járja a kormány kisteherautója, amelyen a bevándolást támogató brüsszeli politika következményeire…

Közzétette: Magyarország Kormánya – 2018. december 5., szerda

Kölcsönkenyér visszajár, mondhatjuk, Verhofstadt ugyanis Magyarországon furikáztatta plakátját, melyen Orbán Viktornak szólt be.

Megfelelő választ adunk azokra a politikai támadásokra, amelyek Magyarországot érték – kommentálta nemrég a kisteherautós üzenetet Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár.

Brüsszelben be akarják tiltani a kormány kampányát

Brüsszelben cenzúra van, a kormány kampányát beakarják tiltani – jelentette ki Dömötör Csaba.

A Fideszes politikus egy videóüzenetben tette közzé, hogy tegnap a belga rendőrök megállítottak egy teherautót, amin a kormány plakátja van és arra kényszerítették a sofőrt, hogy szedje le a feliratot.

A kormány azonban ragaszkodik ahhoz, hogy a magyar álláspont is megjelenjen – mondta többek közt a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

 


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük